Anastase: Ponta conduce un partid care lucrează cu interlopii

Liderul PDL Prahova, Roberta Anastase, a afirmat, duminică, la Ploieşti, că Victor Ponta conduce "un partid care lucrează împreună cu interlopii" şi că în PSD Prahova membri ai lumii interlope "au început să crească în ierarhie", lucru care îi nemulţumeşte pe unii dintre primarii social-democraţi, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 15:39
Anastase: Ponta conduce un partid care lucrează cu interlopii

Am spus că nu e întâmplător că Victor Ponta nu a votat legea împotriva cămătăriei. Am spus acest lucru pentru că ştim cu toţii că Victor Ponta conduce un partid care lucrează împreună cu interlopii”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Roberta Anastase.

Întrebată dacă atunci când face astfel de afirmaţii se referă doar la judeţul Prahova sau la toată ţară, Anastase a răspuns că ştie de la colegii săi că „nu e Prahova singurul judeţ” în care există legături între PSD şi lumea interlopă.

Ea a adăugat că în judeţul Prahova membri ai lumii interlope „au crescut în ierarhia” PSD, că aceştia spun că sunt responsabili de unele zone din partea PSD, lucru care a provocat „revolta” unora dintre primarii social-democraţi.