Anastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner. Imaginea care a făcut furori pe Instagram

Anastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner. Deşi lucrează foarte mult şi se implică în proiectele pe care le are, românca îşi face timp şi pentru relaxare, mai ales când e vorba de Kris Jenner. Cele două s-au fotografiat în timpul unei partide de golf şi au postat imaginea pe reţelele de socializare.

30 apr. 2021, 09:29
Anastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner. Imaginea care a făcut furori pe Instagram
Anastasia Soare este prietenă cu Kris Jenner

Anastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner. „Regina sprâncenelor” are antrenor personal, face kickboxing și merge mult pe jos. Ziua ei de lucru nu începe niciodată mai devreme de ora 10:00 și sare mereu peste masa de prânz.

Însă, când vine vorba de o partidă de golf, nu o poate refuza pe Kris Jenner. Cele două antreprenoare au petrecut o zi pe terenul de golf, iar fanii s-au întrecut în complimente.

Citeşte şi: Anastasia Soare şi SECRETUL TENEBROS din viaţa ei. Ce s-a întâmplat cu soţul „Reginei sprâncenelor”

Anastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner

Frumos. Cele mai puternice femei de afaceri/ Wow, cât verde! Foarte frumos. Vă admir mult, doamnă. Multe salutări din Vegas”, sunt doar două dintre comentarii.

Anastasia Soare, singura româncă în topul celor mai bogate femei din SUA în 2020

Anastasia Soare a emigrat în SUA în 1989, unde s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

Românca se află pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020, cu o avere estimată la 540 de milioane de dolari. Românca este mai bogată decât multe vedete internaționale precum Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari), Serena Williams (225 mil.dolari) și altele.

De asemenea, Anastasia Soare a reușit să surclaseze autoare celebre precum Nora Roberts sau Danielle Steel, dar și designeri de modă ca Donna Karan și Vera Wang.

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anul acesta, mogulul cosmeticelor a coborât 20 de poziții în clasamentul Forbes, deoarece pandemia a afectat puternic industria produselor de îngrijire și frumusețe.

Născută în Constanța, ea s-a hotărât să emigreze în Statele Unite ale Americii în 1989, când avea 32 de ani. Fără să cunoască limba engleză, s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, unde a observat că femeile nu păreau să acorde prea multă atenție sprâncenelor lor.

Așa a ajuns să-și dezvolte propria sa tehnică de pensat, identificând o nișă pe care ulterior a dezvoltat-o și care i-a adus popularitatea, inclusiv printre vedete precum Michelle Obama, Oprah, Cindy Crawford, Naomi Campbell și Stephanie Seymour.

Numărul clientelor creștea, așa că Anastasia Soare și-a deschis primul salon Anastasia Beverly Hills în 1997, în 2010 urmând cel de-al doilea. Antreprenoarea și-a lansat saloane și în alte țări din lume, dar și o gamă de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor și pielii, pe care le vinde în magazine de renume precum Sephora.