Anca Badiu, PRIMELE DECLARAŢII după MOARTEA SUBITĂ a fratelui său: „Iau antidepresive! Mi-e foarte dor de el!”

Anca Badiu se află încă în stare de şoc, după ce în urmă cu o lună a aflat că fratele său a murit în timpul vacanţei din Spania. Pentru a-şi mai alina durerea, cântăreaţa nu doar că a mers din nou la psiholog pentru a primi antidepresive, dar a căutat un pic de linişte şi la porţile bisericilor.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 09:58

După ce a aflat că fratele său s-a stins din viaţă în circumstanţe necunoscute în Spania, Anca Badiu a recăzut în braţele depresiei. Cu greu s-a putut mobiliza să demareze demersurile pentru a-i aduce trupul fratelui în ţară şi-al înmormânta creştineşte. Din fericire, însă, Anca Badiu ajutată de prieteni, de medicamente şi de soţul ei a decis să se întoarcă pe scenă. 

Anca Badiu a compus de curând o melodie împreună cu celebrul instrumentist George Ciotoi, melodie dedicată în totalitate fratelui mort. Pentru că simte nevoia să îşi strige suferinţa prin muzică, recent artista a participat şi la o nuntă.

Mai mult decât atât, Anca Badiu a dorit să spună tot ce are pe suflet şi presei, iar cei de la WoWBiz au realizat în exclusivitate un material emoţionant cu aceasta.

O cunoscută cântăreaţă din România a vrut să se sinucidă. Motivul este HALUCINANT

„Sunt mai bine, iau tratament pentru depresie. A fost un şoc într-adevăr vestea, mi s-a făcut rău şi a venit Salvarea la mine acasă. M-am mai liniştit acum, doar că mi-e foarte dor de el, de fratele meu. La nuntă am cântat pentru că era un eveniment programat cu mult timp înainte să se întâmple nenorocirea, iniţial nu am vrut să merg, dar am zis că trebuie să mă ţin de cuvânt, plus că George Ciotoi a insistat să merg.

George a fost alături de mine, e un om minunat care a reuşit să mă mai scoata din starea în care eram. El a fost primul care m-a făcut să râd, are mereu glumele la el, mă ajuta să depăşesc situaţia. La nuntă, la una din melodii mi-a venit să plâng, era una din piesele făcute de fratele meu, m-am abţinut cu greu.

Toata lumea a fost lângă mine, prieteni, rude, şi iubitul meu căruia vreau să-i mulţumesc pentru asta. I-am mulţumit şi public, i-am spus că-l iubesc.

Fratele meu a murit pe 6 august, nu pe 7 cum s-a spus. L-am înmormântat pe 15 abia pentru că a durat ceva până mi-a fost adus în ţară. Acolo s-a făcut ancheta, răspunsul final îl voi primi într-o lună. Medicii care au ajuns la faţa locului, pentru că el a fost găsit mort într-un parc, au spus că a făcut infarct.

El fusese într-un club în seara aceea. Acasă, mi-au trimis bagajul lui, şi am găsit nişte substanţe, nişte pastile pentru fitness. Fratele meu mergea la sală mult, făcea sport şi probabil a luat nişte pastile din alea…şi ştiu că bea foarte multă cafea. Încă nu am rezultatul final.

Când l-am  adus în ţară nu l-am văzut, l-am înmormântat şi atât. Mi-e foarte dor de el, mă mai apucă plânsul din când în când, dar mă liniştesc. Sunt nerăbdătoare să lansez melodia în memoria lui Mircea”, a declarat Anca Badiu în exclusivitate pentru sursa citată.

Citeşte şi  A MURIT! Anca Badiu este DEVASTATĂ. Fratele ei a murit în timp ce se afla în vacanţă