Anca Boagiu, văzută PRIM-MINISTRU într-un viitor guvern de dreapta

Vicepreşedintele Fundaţiei Creştin Democrate, Adrian Papahagi, candidat pe lista ARD la Cluj-Napoca, o vede pe Anca Boagiu în funcţia de prim-ministru într-un viitor guvern de dreapta, în condiţiile în care "a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri din ultimii ani".

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 13:13
Anca Boagiu, văzută PRIM-MINISTRU într-un viitor guvern de dreapta

Adrian Papahagi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că, în schimb, nu ar lua-o în calcul pe Elena Udrea pentru funcţii extrem de importante într-un viitor guvern.

„Un prim-ministru într-un viitor guvern de dreapta ar putea fi Mihai Răzvan Ungureanu, una din figurile cu cea mai mare încredere în rândul populaţiei. Este un potenţial nume. Nu este doar Mihai Răzvan Ungureanu, există foarte mulţi oameni care au avut responsabilităţi ministeriale. Este unul dintre nume, există şi alţi oameni. De ce să nu ne gândim la o femeie, la nume extrem de responsabile precum Anca Boagiu, un om care a dovedit că se pot construi autostrăzi pe timp de criză, care nu s-a jucat cu banii publici şi care ar putea obţine o funcţie importantă în PPE. Avem nume de prim nivel care ar putea asuma această sarcină. Boagiu este unul dintre cei mai performanţi miniştri ai cabinetelor de dreapta din ultimii ani. Pe Elena Udrea nu aş lua-o în calcul pentru funcţii extrem de importante în viitorul cabinet, ar fi nevoie de figuri noi, cu o imagine publică impecabilă”, a spus Papahagi.

Potrivit acestuia, într-un viitor guvern de dreapta ar mai vedea alte persoane capabile să asigure demnităţi ministeriale, cum sunt Andrea Paul sau Sulfina Barbu.

Adrian Papahagi va candida pe lista ARD, din partea PDL, în Colegiul nr. 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor.