Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa! Cum a ajuns fata care nu se visa mireasă să plângă în ziua nunții

Anca Dumitra este în culmea fericirii! Deși au trecut mai bine de patru luni de când a fost mireasă, actrița are în continuare aceiași sclipire ca în ziua în care i-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu omului de afaceri de origine austriacă, Manfred Spendie.

10 aug. 2023, 22:21
Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa! Cum a ajuns fata care nu se visa mireasă să plângă în ziua nunții
Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa!

Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa! Nunta celor doi a fost una restrânsă într-un cadru de poveste, însă ce i-a rămas bine întipărit în suflet actriței este cununia religioasă oficiată de părintele Nicolae Dima, la Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu îşi apără ministrul de Finanţe: „A mers bărbăteşte la protestatari!”. Boloş a anunţat majorarea salariilor cu 15+25%

Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa!

Anca Dumitra a dezvăluit, în cadrul podcastului Fain și Simplu prezentat de Mihai Morar, că ceremonia religioasă a fost oficiată într-o biserică ortodoxă, după ce soțul său care este catolic a primit o dispensă.

Actrița care în copilărie nu se visa mireasă a plâns în ziua nunții sale și asta după ce și-a văzut tatăl cu ochii în lacrimi.

”El e catolic, dar a primit bilet de voie. Am fost la părintele Vasile Ioana și ne-a îndrumat, dar nu a fost dumnealui în ziua respectivă și a fost părintele Dima. Pe tata nu l-am mai văzut plângând, nu l-am văzut plângând, decât în momente dificile și grele, prin care nu ai mai vrea să mai treci, dar acum la intrarea în biserică, eu eram destul de aiurită să intru și după aia m-am oprit un pic și l-am văzut și instant mi-au dat și mie lacrimile și am zis: Nu, nu, gata! Am plâns după aceea la slujbă, a fost o slujbă foarte frumoasă și părintele Dima a fost fabulos și minunat”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul podcastului Fain și Simpu.

Deși foarte multă lume i-a spus înainte de marele eveniment că în ziua nunții nu o să aibă timp de nimic, actrița spune că a demontat toate miturile și le-a făcut chiar pe toate.

”Ceva s-a întâmplat pentru că am mai fost la nunți, mi s-a tot spus că nu o sa ai timp să te distrezi, să dansezi, să te simți bine și să fii fericită. Nimic din ce mi s-a spus nu a fost adevărat, pe toate le-am contrazis. A fost de departe cea mai frumoasă zi și atâta bucurie și voie bună și o fericire inexplicabilă încât cred cu siguranță că, am certitudinea că debutul a fost în cadrul slujbei religioase, nu am niciun dubiu (…) Nu că am fost selectivi neapărat, dar ne-am dorit oamenii foarte apropiați nouă. Numărul nu este nici cel mai mic, nici cel mai mare, dar au fost 140 de persoane. Nu e mult, dar când spui o nuntă intimă te gândești la 50 de persoane, însă a fost exact cine a trebuit să fie și cei din cadrul nostru fie foarte apropiați, familie, prieteni sau chiar de la muncă. A fost exact cum a trebuit”, a mai spus actrița.

Întrebată dacă în copilărie se visa mireasă, actrița a răspuns: ”Nu aveam nicio treabă, nu că nu îmi doream, să ne înțelegem familia mi se pare cea mai importantă, chiar cea mai importantă. E familia și apoi lucrurile care te definesc sau vă definesc. Nu am fost genul care să forțez nimic și îmi doresc să fiu asumată până la capăt, dacă îl simt fac, dacă e ceva cel mai mic dubiu mă dau la o parte ”.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu, revoltat de nababii de la buget: „Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?”