Anca Dumitra, dezvăluiri picante despre cum a ajuns să fie Geaninuţa din las Fierbinţi VIDEO

Anca Dumitra a devenit cunoscută odată cu interpretarea personajului Geaninei în serialul de comedie Las Fierbinți. Vedeta a jucat în multe filme de-a lungul timpului, dar activează și în teatru, încă de la o vârstă fragedă. Recent, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre debutul în actorie.

27 aug. 2023, 20:19

Anca Dumitra, 35 de ani, se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Multi o cunosc pentru rolul Geaninei, pe care o interpretează în serialul de comedie Las Fierbinți, de la Pro TV. Invitată în podcastul moderat de Mihai Morar, Anca Dumitra a vorbit despre debutul în actorie.

Actrița a dezvăluit că s-a lovit de anumite piedici la începutul carierei, care au făcut-o să plângă. Treptat, situația s-a înclinat în favoarea sa, având multe motive de bucurie.

Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, rupe tăcerea despre hărțuiri. ”Am avut parte, și e absolut normal. Nu doar în studenție și după”
”Am plâns. Și la bune și rele. A fost una rea. A fost fix cu debutul în filmul Pescărusul, nu că toate celelalte ar fi fost de laudă, dar ești și mai mic și parcă uneori poti să spui lucrurile și într-o altă manieră.

E foarte subiectivă treaba asta. Era debutul meu în comedie, dar pe de altă parte a venit reversul și am plâns și de bucurie când mi se atribuiau….Când cineva îmi zicea „Nu, de ce?” iar altcineva îmi spunea „Nu știu cine e, de unde vine, dar întrevede ceva de bun augur”.

Cu toate astea, mă bucur că într-un final întrevezi ceva acolo și nu ești doar pur și simplu dur cu cineva care era la început de drum”, a detaliat Anca Dumitra, în podcastul ”Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Anca Dumitra a participat la un casting pentru a juca în ”Las Fierbinți”

Anca Dumitra a mărturisit și cum a reușit să fie acceptată în serialul ”Las Fierbinți”, difuzat pe Protv. Actrița s-a prezentat la un casting, unde erau o mulțime de fete, iar de emoții, a preferat să intre ultima. I-a impresionat pe evaluatori și a urmat apoi perioada de glorie.

”Lucrurile s-au aliniat într-o manieră foarte frumoasă și am crescut încet, dar sigur. Când m-am dus la casting, în 2009, pentru personajul Geaninei, atâtea gagici au fost, încât, studentă fiind, am vrut să intru ultima, si eram intimidată.

Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare eveniment din viața sa! Cum a ajuns fata care nu se visa mireasă să plângă în ziua nunții
Si mi-am dorit să intru ultima și tin minte și acum cum s-a produs castingul și cum ideea mea de Geanina s-a ținut o perioadă, dar în momentul în care au inceput să se scrie tot mai multe episoade, cumva a luat într-o altă direcție. Atâta timp cât te face să zămbești, înseamnă că Geanina își face treaba”, a mai spus actrița.

În plan personal, Anca Dumitra s-a căsătorit în primăvară cu un milionar austriac, pe nume Manfred Spendier. Actrița a strălucit în rochia de mireasă pe care a purtat-o și a fost foarte emoționată în timpul slujbei de cununie. Imagini cu ea lăcrimând au devenit virale pe rețelele de socializare.