Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, a ales naşii bebeluşului: „I-am informat, ca să zic așa, au acceptat”

Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți.
Alina Costache
18 iun. 2024, 09:11
Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, a ales naşii bebeluşului:
Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, surprinsă de gestul soțului austriac

Anca Dumitra a anunțat recent că este însărcinată, ea și soțul ei, Manfred Spendier, urmând dă devină părinți pentru prima oară. Amândoi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor cunoaște copilul și îl vor strânge în brațe pentru prima oară.

La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale, la puțin peste un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete.

În cadrul unui interviu, Anca Dumitra a  mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

Ecaterina Ladin povestea, cu haz, că toți cei trei copii i-a făcut în timpul „Las Fierbinți, că i-a alăptat pe platourile de filmare, în pauze. Dat fiind că serialul se joacă deja de 12 ani și se bucură de succes, cred că și bebelușul tău va crește tot acolo… fiindcă bănuiesc că nu poți sta în concediu de maternitate prea mult, nu-i așa?

Habar n-am cum o să fie, întotdeauna vorbești despre ceva ce știi deja, ai văzut, ai făcut, ca să zic așa. Adică, uite, și Ecaterina poate să spună despre ceva ce deja s-a întâmplat, cum s-a întâmplat. Eu acum nu pot decât să îmi imaginez sau să compar, însă cu concretețe nu știu încă nimic… Dar vă țin la curent!

Anca Dumitra: „Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică”

Anca Dumitra, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Cum a reacționat soțul ei

#Foarte frumos, bravo lor! Nici asta nu știu cum o să fie. Bineînțeles că voi fi acolo, că doar cine ar putea să fie, dacă nu mama, mai aproape de bebe?! Și da, îmi doresc și eu să mă ocup, să știu tot ce se poate, să fie într-atât de ușor încât să nu cer ajutorul. Am auzit foarte multe teorii, dar nu știu cum o să fie, pentru că n-am mai făcut! O să văd!

Te sperie gândul că n-o să fii în stare să-i faci baie, că n-o să știi să-i interpretezi reacțiile? E greu de spus când un bebeluș plânge de foame, de alint sau din cauza colicilor… O să ai ajutor, te-ai gândit la o bonă?

Acum mă sperie, citindu-vă întrebarea! Hahaha! Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică, într-adevăr lucrurile te pot panica foarte ușor. O să mă străduiesc pe cât se poate să nu las teama și sperietura să ocupe primul loc, ci mai degrabă entuziasmul și cât de cât priceperea, sper eu să fie la-ndemâna mea. Deocamdată, nu ne-am gândit la nicio bonă, o să vedem cum evoluează lucrurile și apoi luăm și o decizie în acest sens, a spus Anca Dumitra pentru Viva.

Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș

Ce fel de mamă crezi că vei fi? Cunosc foarte multe femei care spuneau că nu-și vor alinta niciodată copiii… asta până ce au devenit mame.

Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu.

Știu că n-ai dezvăluit încă sexul bebelușului, dar trebuie să-mi încerc norocul… Deci, fetiță sau băiețel? Voi ce v-ați dorit? Numele i l-ați ales deja sau încă se mai dezbate?

Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume.

O altă problemă este, din câte am văzut, alegerea nașilor copilului… care ori sunt mulți, și se supără dacă nu sunt aleși, ori sunt greu de găsit. Voi cine v-ați dori să fie părinții spirituali ai copilului vostru?

Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!

Anca Dumitra și Manfred Spendier renovează casa înainte să devină părinți

La alte detalii, cum ar fi camera copilului, v-ați gândit deja? Sau ați și amenajat-o?

Nu, încă n-am amenajat nimic. Noi suntem oricum în pline renovări cu casa, sperăm să se termine la timp și, dacă nu se va termina, asta este! Vom vedea, le vom face așa încetul cu încetul, dar încă nu! Încă nu este gata nici măcar camera noastră, darămite camera copilului. De-abia aștept și eu să fie gata! Să fie gata toată casa, ca să putem să ne mutăm liniștiți.

Cât de implicat e Manfred în perioada asta? Este genul de soț grijuliu, super protector, îți face toate poftele, chiar și la miezul nopții? Tu ce fel de gravidă ești – una relaxată sau o… „pregnantzilla, adică plină de toane și de pretenții?

Cred totuși că ai o doză de umor îndeajuns de sănătoasă cât să te țină departe de genul din urmă. Am lucrat destul de mult amândoi. Eu acum m-am oprit din filmări, pentru că, repet, am terminat sezonul, la teatru stagiunea se încheie. Deci acum încep să am și eu perioada mai liberă. Nu pot să spun același lucru despre Manfred, însă. Da, nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții. Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă. Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa.

Anca Dumitra: „Mi-ar plăcea să fie cea mai bună combinație dintre noi doi”

Dacă ar fi să facem un portret-robot al copilului vostru, cu cine ți-ar plăcea să semene? Mai bine zis, ce calități ți-ar plăcea să împrumute de la tine și ce de la soțul tău?

Mi-ar plăcea să fie cea mai bună combinație dintre noi doi, să ia ce-i mai bun și de la unul, și de la celălalt. Îmi doresc, într-adevăr, amândoi suntem destul de determinați așa. Manfred este un profesionist desăvârșit și nu poți decât să admiri când cineva este atât de bun în ceea ce face și, da, îmi doresc să-i semene. Este un tip dedicat cu totul pasiunilor sale, lucrului său, e foarte atent în tot ceea ce întreprinde, mai atent ca oricine. Este un perfecționist și jumătate, nu se lasă până nu e totul pus la punct așa cum trebuie și mă fascinează treaba asta. Credeam și eu, cumva, că aș fi o perfecționistă, însă, cunoscându-l pe el, zic: „OK, mai am până acolo!. Dar, da, mi-ar plăcea să fie un copil bucuros și întreprinzător, curios ca tatăl său, hahaha, plin de viață ca noi doi, cum să nu, da!

Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți? Anca Dumitra a făcut anunțul de care se temeau fanii: „Sper să știu ce să fac”

Anca Dumitra se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Actrița va naște în doar câteva luni, iar în acel moment viața i se va schimba radical. În aceste condiții, mulți fani se întreabă ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți.

Citește și: Rămâne Las Fierbinți fără Geaninuța? Anunțul făcut de Anca Dumitra înainte să înceapă noul sezon al celui mai iubit serial din România

Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți?

Anca Dumitra este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. S-a căsătorit în secret anul trecut, dar nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că abia așteaptă să devină mămică, mai ales că își dorea acest lucru de multă vreme.

Gianina din Las Fierbinți este deschisă să nască natural, dar și prin cezariană, dacă acest lucru este necesar din punct de vedere medical. În ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a copilului său, actrița spune că nu a făcut foarte multe pregătiri. Totuși, se bazează pe ajutorul mamei sale atunci când își va aduce bebelușul acasă. Până atunci, deși sarcina este destul de avansată, Anca se laudă cu faptul că programul ei de zi cu zi nu s-a schimbat foarte mult.

„Nu știu dacă e bine sau nu, dar sunt pofticioasă, sunt mâncăcioasă. Sunt foarte bine. N-am nicio problemă. Primul trimestru a fost puțin mai dificil. Dar am trecut ușurință peste… mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea Vorbește lumea de pe Pro TV.

Îndrăgita actriță a dezvăluit că momentul în care a aflat că este însărcinată a fost unul foarte emoționant.

„Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a mai afirmat cea care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți.

În calitate de viitoare mămică, nu este deloc neliniștită, nici nu citește cărți despre cum se cresc copiii în primii ani. Chiar speră să fie destul de îneleaptă pentru a ști cum se procedează în prima perioadă a vieții copilașului său.

„Mi-aș dori, așa, într-un anumit fel să fiu. Însă sunt deschisă să mă observ. Pentru că nu știi, n-ai fost niciodată într-o situație de genul acesta, dar îmi doresc din tot sufletul să creștem împreună un copil sănătos, voios, un om bun. Ăsta e scopul major. Știu că o să fie greu. Toată lumea îmi zice că o să fie dificil. Cel puțin primele săptămâni, primele luni, până te acomodezi. Și e absolut firesc să fie așa. Dar pe de altă parte, nici nu vreau să pornesc la drum cu preconcepții, vreau să fiu pe cât se poate de deschisă. Și să am încredere. Și în instinctul meu și în soțul meu și în bebele nostru… că vom face echipă bună”, a completat Anca Dumitra.

De asemenea, actrița a recunoscut că ea și soțul său au aflat deja ce sex are copilașul, însă nu vrea să spună nimic momentan, pentru a păstra suspansul.

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem. Nu am pregătit camera. Și aici consider că mai e puțin timp. Nu m-a apucat febra pregătiririlor așa, cameră, tapet sau alte chestii. Dar sunt în plan mici lucruri, dar mai așteptăm mici lucruri”, a mărturisit actrița.

Vedeta a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele fanilor Las Fierbinți de când a anunțat sarcina, și anume ce se va  întâmplă cu Geanina? Până acum, Anca Dumitra nu este decisă cât va lua pauză de la filmări.

„Încă nu am stabilit o dată precisă, că voi sta trei săptămâni, o lună, șase luni. Nu poți să știi pentru că întotdeauna este, în principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul să fiu echilibrată și să știu exact ce să fac, când trebuie să fac. Îmi doresc să fac asta”, a declarat actrița.

Totuși, Geaninuța nu va dispărea de pe sticlă, cu toate că ar putea avea perioade mici de absență.

„Acum, ce văd oamenii pe post de marți până joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei săptămâni, cam așa. Astfel încât, un pic am filmat cu burtică, nu se vedea așa tare. Plus că, fiind mai friguț mai puneam o gecuță și așa mai departe. Din punctul ăsta de vedere, suntem în pauză acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stați cu ochii pe noi. Că cine știe?! Nu fuge nicăieri, ce-i drept. Poate, știu eu, mai lipsește o săptămână, două. Se duce puțin la studii”, a concluzionat vedeta.

Citește și: Anca Dumitra, detalii despre sarcină. Geanina din Las Fierbinţi are iar pofte: „Gata cu greţurile, plâng de fiecare dată la ecograf!”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!