Rămâne Las Fierbinți fără Geaninuța? Anunțul făcut de Anca Dumitra înainte să înceapă noul sezon al celui mai iubit serial din România

De-a lungul timpului s-a zvonit că Anca Dumitra, actrița care îi dă viață Geaninei din Las Fierbinți, ar urma să nu mai joace în cea mai de succes comedie românească.

28 ian. 2024, 15:00

De mai bine de 10 ani, românii s-au îndrăgostit de cea mai de succes comedie de la noi – Las Fierbinți. Serialul revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor.

Din 13 februarie, Bobiță, Dorel, Aspirina, Giani și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon inedit.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor, În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Firbinți a înregistrat un rating mediu de 10,1% și o cotă de piață de 30%.

Citește și: Ce se întâmplă între Anca Dumitra și proaspătul ei soț. Actrița a fost văzută, în ultimul timp, mereu singură

În 2023, peste 1,7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 3 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial.

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra, care o interpretează pe Geanina, este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență. Chiar dacă s-a zvonit la un moment dat că aceasta va renunța la rolul ei din cauza căsniciei, nici vorbă de așa ceva.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”, a spus Anca Dumitra.

Citește și: Anca Dumitra, dezvăluiri picante despre cum a ajuns să fie Geaninuţa din Las Fierbinţi VIDEO

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta.

Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”