Anca Dumitra și soțul austriac, apariție ravisantă la un eveniment important. Cei doi au atras toate privirile

Celebra Gianinuța din Las Fierbinți, Anca Dumitra, și soțul ei austriac au făcut furori cu apariția lor din weekend. Actrița a impresionat la brațul partenerului ei, Manfred Spendier.

06 nov. 2023, 22:36
Anca Dumitra și soțul austriac, apariție ravisantă la un eveniment important. Cei doi au atras toate privirile
Anca Dumitra și soțul austriac, apariție ravisantă la un eveniment important. Cei doi au atras toate privirile

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg drept Gianina din Las Fierbinți, a participat la o nuntă alături de soțul său austriac. Ea a impresionat cu apariția ei, purtând două rochii foarte elegante care au atras toate privirile.

Citește și: Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, rupe tăcerea despre hărțuiri. ”Am avut parte, și e absolut normal. Nu doar în studenție și după”

Anca Dumitra și soțul austriac au atras toate privirile

Prima rochie aleasă de Anca Dumitra a fost una neagră, cu o crăpătură adâncă pe picior, dar ceea ce a atras toate privirile a fost interiorul rochiei, de culoare roșie. Actrița a accesorizat ținuta cu cu o eșarfă de blană și cu mănuși negre, din plasă. Soțul, Manfred Spendier, a stat alături de ea și nu a scăpat-o din priviri, știind prea bine cât de frumoasă este partenera sa de viață. Noaptea, la petrecere, Anca Dumitra și-a schimbat ținuta, îmbrăcând o rochie roșie, lungă, decoltată.

De la eveniment, Anca Dumitra a postat pe Instagram mai multe fotografii, dar și un clip video. Fanii nu au putut trece cu vederea apariția și au complimentat-o pe actriță: „Să fii iubita și fericita suflet drag!”, „Femeie mai frumoasa nu am văzut ! Simplitate și rafinament ! ❤️❤️”, „Superbi ❤️”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Invitată la podcastul Fain și Simplu, realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a spus cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier. Povestea celor datează de acum aproximativ un deceniu, când austriacul a văzut-o pe actriță în serialul de pe Pro TV.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: , a povestit Anca Dumitra.

„Bine, ce să spun, așa cucerești tu o femeie?”, a fost reacția actriței la cele întâmplate, după ce soțul său i-a povestit totul. După câțiva ani însă, cei doi aveau să se revadă. Se pare că Manfred Spendier și-a dorit cu orice preț să ajungă din nou să o vadă pe „fata perfectă”.

Manfred Spendier a devenit cunoscut odată cu apariția lui la brațul actriței. Soțul Ancăi Dumitra este un om de afaceri din industria agriculturii și conduce o importantă firmă din România ce produce utilaje agricole. Părinții lui Manfred Spendier dețin o fermă în apropiere de Klagenfurt, unde cultivă cereale și se ocupă cu creșterea animalelor.

Citește și: Anca Dumitra, dezvăluiri picante despre cum a ajuns să fie Geaninuţa din las Fierbinţi VIDEO