Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă. Artista se află în plin divorț și nu vrea să audă de un nou iubit: „Nu mai am răbdare”

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă. Blondina a trecut prin multe de când nu a mai cântat în trupa ASIA, s-a căsătorit, iar acum se află în plin proces de divorț. S-a mutat în casă nouă și abia așteaptă să înceapă o nouă viață.

17 feb. 2023, 15:45
Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă. Artista se află în plin divorț și nu vrea să audă de un nou iubit: „Nu mai am răbdare”
Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă. Vedeta a făcut declarații despre divorț și a dezvăluit că așteaptă să se încheie procesul, să înceapă cu totul o viață nouă.  Cântăreața s-a mutat deja într-o locuință nouă, însă, momentan, nu vrea să audă de niciun divorț.

Citește și: Sorana de la A.S.I.A are planuri mari! Vedeta vrea să devină mamă la 40 de ani: ”Suntem pe drumul cel bun!”

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă

„M-am mutat în casă nouă. Statutul încă nu l-am schimbat. Aștept. Sunt în divorț, încă nu s-a încheiat. Viață nouă, casă nouă, statut nou…  În momentul acesta nu mai vreau să mai aud. Eu, care altădată le încurajam pe alte femei: ‘Haideți, că sunteți tinere și frumoase’. Momentan, nici nu mai vreau să aud. Cel puțin în perioada asta nici nu vreau să aud, mai ales că nici nu mi-am încheiat situația. Și ar fi penibil din partea mea.Spuneam că nu mai am răbdare, în sensul că nu prea sunt prezentă pe rețelele de socializare. Asta simt, m-am detașat puțin. Mă ocup de mine, de confortul meu, de casa mea, de familia mea. Aș avea multe de distribuit, de postat, dar cred că am devenit o persoană introvertită. Nu mai am răbdare. Aici m-ai nimerit. Până și unghiile nu mai am răbdare să le fac. Nici la salon nu mai am răbdare să merg. Să stau o oră și jumătate-două la saloanele de frumusețe mi se pare că pierd timp

„, a declarat Anca Neacșu, pentru Viva.ro.

Anca Neacșu nu mai are încredere în bărbați

Anca Neacșu a divorțat de soțul turc, după 10 ani de mariaj. Cântăreața și Serkan Yaman au decis să se despartă anul trecut, de comun acord, însă actele pentru separarea legală nu au fost nici acum.

Nu, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu vreau să mai aud ! Ce, fără bărbat chiar nu se poate?! Nu mă mai întrebați de căsătorii și de astea! Și parcă vezi că într-o zi… mai știi? Și eu înainte auzeam pe cineva divorțat că zicea: băi, dar eu nu mai vreau să aud de căsătorie. Și mă întorceam la el și ziceam: dar, de ce dragă, de ce? Viața merge înainte! Ești tânără, ești frumoasă. Acum însă înțeleg. Nu mă mai întrebați! Poate într-un an-doi, mai vedem ce va fi. Până atunci nu vreau să mai aud!”, a declarat cântăreața de la ASIA.