Sorana de la A.S.I.A are planuri mari! Vedeta vrea să devină mamă la 40 de ani: ”Suntem pe drumul cel bun!”

Sorana de la A.S.I.A a împlinit luni, 13 februarie, vârsta de 40 de ani. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit că odată cu schimbarea prefixului își dorește să realizeze lucruri mărețe.

13 feb. 2023, 18:03
Sorana de la A.S.I.A are planuri mari! Vedeta vrea să devină mamă la 40 de ani: ”Suntem pe drumul cel bun!”
Sorana de la A.S.I.A are planuri mari! Vedeta vrea să devină mamă la 40 de ani

Sorana de la A.S.I.A are planuri mari! Sorana Darclee Mohamad, fosta membră a trupei A.S.I.A, a mărturisit că își dorește să devină mamă și este convinsă că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

Citește și Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre evenimentele din ultimul an: ”Cred că am îmbătrânit 10 ani. S-au întâmplat multe”

Sorana de la A.S.I.A are planuri mari!

Vedeta a dezvăluit că în ultima vreme viața sa s-a schimbat radical și că până nu demult nu își dorea un copil.

”S-au schimbat niște lucruri în viața mea și îmi doresc foarte tare un copil! Dacă mă întrebai acum acum câteva luni, îți spuneam foarte clar că nu îmi doresc copii. Dar niște lucruri s-au schimbat în viața mea și acum, da, îmi doresc foarte tare un bebeluș! Suntem pe drumul cel bun cum se zice… Suntem pe drumul cel bun! În sfârșit, o Sorana matură care o să alerge după copil într-o bună zi!”, a declarat Sorana Darclee Mohamad într-un interviu pentru Click!

Sorana este una dintre cele mai vechi membre ale trupei A.S.I.A care a făcut furori la începutul anilor 2000 în România. Vedeta dezvăluit că este extrem de încântată că după atâția ani trupa s-a reunit pentru un concert care urmează să aibă loc la începutul lunii martie.

Cu toate acestea, Irina Nicolae, cea care a pus bazele trupei împreună cu Anca Neacșu nu a fost chemată la reuniunea A.S.I.A.

Pe 6 martie, la Sala Palatului, va avea loc un concert, la 25 de ani de la lansarea trupei. Publicul va avea ocazia să asculte piesele care se auzeau la radio la începutul anilor 2000. Sorana Darclee, Anca Neacșu, Iana Novac și Anemona Niculescu vor urca pe scenă. Printre ele nu se numără și Irina Nicolae, care a făcut parte din trupă încă de la lansare.

Adi Ordean, fondatorul trupei ASIA, a spus despre Irina Nicolae că acum este departe de România și locuiește la Budapesta. Artista este, în același timp, soție și mamă.

După declarațiile bărbatului, Irina reacționat și a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care nu va fi pe scenă pe 6 martie, alături de fostele colege şi anume pentru că nu a fost chemată.

“Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită.

După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract.

Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, a declarat Irina Nicolae pentru Playtech.ro.

Citește și Cum arată bărbatul cu care s-a iubit Ozana Barabancea? Artista a suferit enorm după divorț