Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Afecţiunea de care suferă actriţa

Anca Pandrea a trecut printr-un episod dificil. Actrița a leșinat pe stradă în timpul unei vacanțe petrecute la Brașov şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

10 sept. 2021, 08:39
Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Afecţiunea de care suferă actriţa

Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Aceasta a rămas internată în spital pentru mai multe investigații. Soția regretatului actor Iurie Darie a relatat cele întâmplate, după ce i s-a făcut rău  în timp ce vizita o mănăstire din Brașov.

Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Afecţiunea de care suferă actriţa

Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal, iar în prezent se află în București. „De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira.
Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Citeşte şi: Gabriella Vlad Werner, iubita lui Florin Piersic timp de 9 ani, se întoarce în România după 35 de ani petrecuţi în Israel. Actriţa nu vrea să mai aibă de-a face cu Piersic: „M-a sunat, i-am văzut numărul şi am zis: Ia, mai lasă-mă!”
 

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

„M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat aceasta.

În urma incidentului, Anca Pandrea a făcut mai multe investigații, în urma cărora i s-a transmis că suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3, informează Antena 3.
Citeşte şi: Anca Pandrea, întîmplare teribil de stranie la mormântul lui Iurie Darie. „Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”