Anca Pandrea dezvăluie un mare secret. De ce nu s-a dus actrița la înmormântarea primului soț, Thury Ștefan

Anca Pandrea a mărturisit că actorul Thury Ștefan a fost primul ei soț și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a dus la înmormântarea lui.

09 apr. 2023, 08:58
Anca Pandrea dezvăluie un mare secret. De ce nu s-a dus actrița la înmormântarea primului soț, Thury Ștefan
De ce nu a mers Anca Pandrea la înmormântarea primului soț, Thury Ștefan

Nimeni nu s-ar fi gândit că Anca Pandrea ascunde un asemenea secret. După moartea actorului Thury Ștefan din „Nea Marin miliardar”, actrița a mărturisit că el a fost primul său soț. Cu toate astea, a ales să nu participe la înmormântarea lui.

Thury Ștefan a murit pe 4 aprilie, lăsâng un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Cu această ocazie, Anca Pandrea a făcut o dezvăluire neșteptată: „A fost primul meu soț”.

„Când aveam 19 ani, am fost căsătorită, eram în București, iar el era din Timișoara, dar era angajat balerin la Maia Plisețkaia, marea balerină rusoaică. Era angajat la „Teatrul Tănase”, balerin, apoi a plecat în armată, iar eu m-am împăcat cu fostul iubit. Și când s-a întors, i-am spus, dragul de el, iar el atât a spus: Am plecat”, a declarat Anca Pandrea pentru click.ro.

Citește și: Thury Ștefan a murit la 81 de ani. Artistul a fost căsătorit cu actrița Anca Pandrea

Primul soț al Ancăi Pandrea

„După ce am fost în Moscova, la o filmare la „Cântecele marii” cu Dan Spătaru, am ajuns la Satu Mare, unde m-a întrebat cineva de ce nu divorțez. Noi nu ne-am mai sunat, nu am mai vorbit unul cu celălalt, însă am rămas căsătoriți, până am revenit în București și am făcut-o. Ne-am întâlnit, am mers la tribunal, pentru că nu era notar ca acum. Am divorțat, ne-am luat de mână, ne-am dus la un băruleț care era lângă Teatrul de comedie, am băut o vodkă amândoi, am mai vorbit, ne-am pupat și ne-am luat la revedere”

, a adăugat actrița.

Citește și: Anca Pandrea a mers la cimitir în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Lacrimi și un dor nesfârșit pentru regretatul actor. „Am venit la puiul meu, viața mea. Iubirea mea și sufletul meu”

Chiar dacă relația lor amoroasă nu a avut un final fericit, actrița l-a respectat și apreciat pe Thury până în ultimele sale clipe.

„Căsnicia asta a durat foarte puțin, dar practic a durat mult, amândoi fiind prin alte părți ale țării. Ne-am mai văzut în Timișoara când am fost cu spectacolul „Pețitoarea” în turneu și a venit la mine în cabina de probe și am vorbit. Am prezentat spectacolele de la „Melody Bar”, unde el era dansator, iar după veneam acasă împreună. Apoi, m-a mai sunat de câteva ori. El s-a recăsătorit, a avut copii. Una dintre fostele soții a vrut să mă pună martor la tribunal, la proces, să vorbesc urât de el, însă nu am vrut. Nu aveam de ce, cum să-l vorbesc de rău?!”, a mai povestit actrița.

De atunci, cei doi nu și-au mai vorbit: „Am văzut pe Facebook că stătea cu soția lui, cu care era de 40 de ani la Câmpul Lung Moldovenesc, și făcea metaloplastie. Nu am mers la înmormântare, eu după Iura nu merg după nimeni”.