Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic teribil pus de medici: boala de care suferă de la 19 ani!

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit şi a acuzat stări de rău. Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV și-a revenit după ce a ajuns pe mâinile medicilor.

01 dec. 2021, 12:23
Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic teribil pus de medici: boala de care suferă de la 19 ani!

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care a apărut pe patul de spital.

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital

Vedeta a fost nevoită să apeleze la medici după ce a acuzat stări de rău. Cea mai mare teamă pe care a avut-o era Covid-19, așa că îndrăgita prezentatoare s-a supus mai multor analize medicale. Potrivit postării de pe rețeaua de socializare, soţia lui Adrian Sînă a avut stări de amețeală și abia și-a putut ține ochii deschiși. „Am avut amețeli foarte mari. Nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, le-a spus vedeta fanilor pe Instagram.

Anca Serea și Adi Sînă se mută înt-o vilă de lux. Cum arată locuinţa de 500.000 de euro VIDEO

 

„Sunt foarte ok acum. Sunt bine, a declarat Anca Serea pentru Fanatik, după ce lumea s-a îngrijorat pentru sănătatea ei. Vedeta a mai avut astfel de episoade medicale, prezentatoarea confruntându-se de ani buni cu anemia. Potrivit unor declarații mai vechi, Anca Serea suferă de anemie severă încă de la vârsta de 19 ani!

Imagini de senzaţie cu Anca Serea în costum de baie. Cum arată vedeta după şase naşteri

Anca Serea este mama a șase copii, doi din prima căsnicie, iar ceilalți patru din mariajul cu Adrian Sînă. Recent, Anca Serea a reacționat în urma zvonurilor c-ar fi însărcinată cu al șaptelea copil: „Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite”.