Anca Serea, de urgență la spital. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Din păcate, veștile nu sunt bune…”

Anca Serea, de urgență la spital. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce trei dintre cei șase copii ai ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Inițial, Anca și soțul ei, Adi Sînă, au mers clinică privată din Capitală, iar ulterior au ajuns și la un spital de stat.

03 mart. 2024, 15:01
Anca Serea, de urgență la spital. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Din păcate, veștile nu sunt bune…”
Anca Serea, de urgență la spital

Anca Serea, de urgență la spital. Bruneta și soțul ei, Adi Sînă au plecat în toiul nopții la o clinică privată din București, după ce trei dintre cei șase copii ai lor au acuzat stări de rău, printre care și cea mai mică, Leah. Aceștia au fost testați și cu un test rapid de gripă.

Citește și: Anca Serea, mai sinceră ca oricând. Vedeta a dezvăluit câte intervenții estetice are. „Sunt influențată de prietenele mele”

Anca Serea, de urgență la spital

Ulterior, ei au ajuns și la un spital de stat, însă vedeta nu a dat prea multe detalii, doar că veștile nu sunt deloc bune. Nu se știe încă de ce suferă cei trei copii. „La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost mesajul transmis de Anca Serea pe Instagram.

Chiar dacă mulți ar crede că relația dintre Anca Serea și Adi Sînă nu mai merge așa bine, cei doi contrazic aceste lucruri. „Noi suntem foarte norocoși în primul rând. Lucrăm și muncim foarte mult în direcția asta, să nu ne plictisim, să avem grijă unul de altul, să prioritizăm anumite acțiuni din viața noastră. Avem o familie foarte frumoasă și suntem binecuvântați cu acești copii și ar fi păcat să nu muncim și să construim în fiecare zi, pentru ca noi să fim bine.

Încă mai există pasiune între mine și Adi, că altfel cred că era grav. Nu cred că există o rețetă general valabilă, dar cred în înțelegere și toleranță din partea ambilor.

Eu am devenit un partener foarte relaxat, deși la început eram foarte înverșunată. Acum sunt foarte liniștită și am muncit foarte mult în direcția asta, să fiu eu bine cu mine și contează imens când unul dintre parteneri e echilibrat, pentru că cumva îi transmite starea și celuilalt.”, a mărturisit Anca Serea, potrivit Wowbiz.ro.