Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce problemă se confruntă vedeta

Anca Serea, prezentatoarea ştirilor la Prima TV şi soţia solsitului Adrian Sînă, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din cauza unei probleme care a apărut din senin.

01 oct. 2023, 20:21
Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce problemă se confruntă vedeta
Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Cu ce problemă se confruntă vedeta de la Prima TV

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a anunțat că a ajuns la spital pentru că are dureri destul de mari. A primit ajutor de specialitate și urmează să mai facă alte analize pentru a afla cu exactitate de ce suferă. „Așa a început duminica mea”, a scris Anca Serea în dreptul unei imagini de pe Instagram în care apare cu branula în mână.

Citeşte şi: Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. „Doar pentru că eram de etnie romă! Există multă răutate între colegii de breaslă”

Vedeta a revenit ulterior cu mai multe informații despre starea de sănătate. „Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a transmis Anca Serea.

Citeşte şi: Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: „Ai fost un om minunat”

Anca Serea este suspectă de apendicită, dar speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală în acest sens. Până la aflarea rezultatelor de la CT, vedeta a rămas internată în spital, mai ales că suferă de ani de zile și de o anemie severă.