Anca Serea, în lacrimi. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vacanța familiei s-a încheiat brusc”

Anca Serea, în lacrimi. Fiica ei, Sarah, a fost supusă unei intervenții chirurgicale care nu mai putea fi amânată. Vedeta a lăudat-o pentru curajul ei, iar acum este în afara oricărui pericol.

10 feb. 2023, 16:37
Anca Serea, în lacrimi. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vacanța familiei s-a încheiat brusc”
Anca Serea, în lacrimi

Anca Serea, în lacrimi. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica ei, Sarah, de pe patul de spital. Toată familia a fost nevoită să se întoarcă mai devreme din vacanță. deoarece intervenția nu mai putea să fie amânată. Sarah se simte mai bine, iar vedeta le mulțumește medicilor care i-au fost alături și le-au oferit toate informațiile necesare.

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o Adi Sînă: ”Noi încă ne mai comportăm ca doi copii”

Anca Serea, în lacrimi

Bun gasit, prieteni dragi. Poate multi dintre voi ati observat din stories pe care le-am postat ca vacanta familiei s-a incheiat brusc, fiind nevoiti sa revenim acasa mai repede decat ne doream. Motivul a fost ca Sarah a avut nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta, care nu suporta amanare… Am inteles ieri, inca o data, cat de pretioasa este sanatatea noastra si a celor dragi, cat de important este fiecare moment pe care il traim si pe care ar trebui sa il pretuim la maxim.

Nu dorim sa intram in foarte multe detalii, Sarah este bine acum, multumesc lui Dumnezeu si in special medicilor minunati de la Sanador care au fost mai mult decat prompti in rezolvarea cazului si alaturi de noi familia cu multe informatii si compasiune: doamnei doctor Laura Vasile,domnului doctor Bogdan Martian si intregii echipe SANADOR In astfel de momente intelegem mai clar ca niciodata ca nu mai conteaza nimic altceva , nici timpul, nici alte detalii de care ne agățam zilnic ci doar binele persoanei dragi. Aveti grija de voi si de cei dragi, viata este atat de scurta! Sarah, ai fost f curajoasa„, este mesajul scris de Anca Serea, pe pagina sa de Facebook.

De ce nu își mai dorește Anca Serea copii

Anca Serea este o mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. În casa Ancăi Serea este mereu energie și asta pentru că are o familie numeroasă, iar copiii nu o lasă nicio clipă să se plictisească.

Toată lumea o admiră pe aceasta pentru curajul de a fi mamă de șase copii, lucru care nu e deloc ușor, mai ales că există diferențe destul de mari de vârstă între copiii ei. De multă vreme pe buzele tuturor stă o singură întrebare și anume când va face al șaptelea copil. Anca Serea nu își mai dorește acest lucru.

Nu, deocamdată nu! E o prostie! Îmi sunt de ajuns ăștia pe care-i am! Mulțumesc lui Dumnezeu! Năzdrăvanii familiei sunt Leah și Moise.”, a declarat Anca Serea, pentru Click!