Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge”

Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a tot confruntat în ultima vreme. Vedeta a fost invitată la podcastul „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni, unde a vorbit deschis despre multe subiecte, inclusiv despre cel starea de sănătate.

04 iul. 2023, 13:24
Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge”
Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate

Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate. De la vârsta de 18 ani, soția lui Adi Sînă se confruntă cu anemia, pe care nu a reușit să o țină sub control, motiv pentru care, în ultima perioadă, a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Citește și: Adrian Sînă și Anca Serea trec prin momente emoționante. Ce se întâmplă în familia lor: „Se încheie un capitol din viața lui”

Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate

În urmă cu doar câteva luni, Anca Serea a leșinat în timp ce era în vacanță, în Bulgaria. Ulterior, după ce a revenit în țară, a mers și și-a făcut mai multe investigații și a aflat că hemoglobina ajunsese la 4, un nivel foarte scăzut.

Am avut niște probleme de sănătate. Am avut o anemie pe care am avut-o de la 18 ani și pe care nu am ținut-o sub control. Deși luam un tratament, nu luam în mod consecvent și constant și am avut o alimentație selectivă spre vegetarian.

Eram un om care dormeam foarte puțin, 4 ore pe noapte, nici nu mă alimentam corect. Am ajuns cu hemoglobină 4. Practic, eu nu mai aveam nicio rezervă de fier. Eram la Sofia atunci, pur și simplu am leșinat. Am ajuns în România, am făcut toate investigațiile.

A coincis cu faptul că fiind plină pandemie, nu putea să vină nimeni la mine. Asta a fost și mai greu. Dar am învățat să mă iubesc. Somn, alimentație, echilibru. Nu aveam un moment în care să pot și eu să mă conectez sau să mă deconectez. A fost și un gen de bournout. Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge. Nu am mai putut să conduc, nu mai putem să urc nici măcar 2 etaje”, a dezvăluit Anca Serea.