Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de despărțire. Cum au reușit să rezolve problemele din căsnicie: „Nu e tot timpul miere și puf”

Anca Serea și Adi Sînă au o căsnicie superbă de 13 ani și se înțeleg de minune în continuare. Și-au făcut o familie frumoasă și numeroasă și, chiar dacă e greu, se descurcă de minune și sunt foarte recunoscători că au o viață pe care mulți doar și-au imaginat-o.

25 apr. 2023, 22:03
Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de despărțire. Cum au reușit să rezolve problemele din căsnicie: „Nu e tot timpul miere și puf”

Așa cum se întâmplă în orice relație, și Anca Serea și Adi Sînă au trecut prin momentele lor de tensiune sau neînțelegere. De fiecare dată au reușit să găsească o cale de mijloc ca să poată să meargă mai departe ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă? Iată care e secretul care o ajută să rămână suplă

Ana Serea a vorbit recent despre cum a reușit să gestioneze episoadele dificile din căsnicia ei. Prezentatoarea tv a mărturisit, în cadrul emisiunii Teo Show, că niciodată nu s-a pus problema de divorț, dar că la un moment dat au luat în considerare varianta de a se despărți temporar pentru a reveni în relație într-o formă mai bună.

„Despre divorț să știi că nu am discutat niciodată. Am discutat despre o despărțire sau o pauză. Divorțul a fost o noțiune preluată de colegii tăi din media, nu am ajuns niciodată chiar până acolo, ar fi fost trist. Dar da, au fost momente și sunt convinsă că vor mai fi multe momente în viața noastră de cuplu. Suntem de 13 ani împreună și îți dai seama că nu este tot timpul numai miere și puf.

Dar am trecut cu timpul, cu răbdare și cu asumarea faptelor noastră, așa am trecut. Nu au fost niciodată momente suficient de solide sau de puternice, încât să ne gândim că nu vom mai forma un cuplu, niciodată. Iar eu am o siguranță de sine și e demnitate, pe care nimeni, niciodată, nu mi le va lua, indiferent de ce se va întâmpla în jurul meu, cu orice. Am o stăpânire de sine pe care nimeni nu mi-o va știrbi niciodată”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și Anca Serea, în lacrimi. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vacanța familiei s-a încheiat brusc”