Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea a încheiat un an dificil în ceea ce priveşte starea de sănătate, dar unul foarte bun din punct de vedere profesional, revenind la pupitrul ştirilor sportive de weekend la postul de televiziune unde s-a consacrat.

16 ian. 2021, 11:00
Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

Anca Serea a povestit, într-un interviu pentru OKmagazine, despre cum a fost viaţa de familie şi de cuplu în pandemie, despre dorinţa de a avea al şaptelea copil şi despre momentele grele prin care a trecut în 2020.

„A fost un an plin de imprevizibil, aşa cum a fost pentru toată lumea, au fost multe provocări, dar încerc să iau şi partea bună, faptul că am ajuns sănătoşi la finalul anului şi că, deşi au fost multe momente pline de tensiune, suntem bine. Eu sunt un om optimist din fire şi sunt convinsă că totul va fi bine şi de acum încolo.

Am trecut prin multe provocări, în special cu copiii mici cu şcoala online, cu care s-au obişnuit între timp. La început ne-a fost şi nouă greu, dar acum ţinem pasul cu acest sistem. Distanţarea socială a impus şi o serie de schimbări în programul lor, nu mai au activităţi exterioare, nu se mai văd cu colegii şi prietenii, nu am mai mers aşa des în vacanţe.

Una dintre părţile bune este faptul că Adi nu a mai călătorit atât de mult şi a fost şi el mai implicat, ne-am dat seama care sunt priorităţile noastre, pentru că eram într-o goană nebună. Noi suntem un caz fericit, nu mă pot plânge. În plan profesional, lucrurile s-au desfăşurat normal, nu am avut momente de panică.

Nu pot spune că a fost un an rău, eu am trăit unul şi mai rău în trecut. Eu fiind o fire mai religioasă, sunt convinsă că toate se întâmplă cu un scop. Lumea o luase puţin razna, nu ne mai vedeam de treaba noastră. Trebuia să punem puţin frână, pentru că nu ne dăm seama cât de fragili suntem.”, a spus Anca despre anul 2020.

Anca Serea vorbeşte despre momentele când s-a simţit cel mai rău

Vedeta TV a povestit ce s-a întâmplat atunci când a trebuit să fie internată, atât în Bulgaria, cât şi în România, pentru probleme de sănătate grave.

„Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.

Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim.

Niciodată nu îmi fusese atât de rău. Când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine.”, a adăugat Anca Serea.

Citeşte şi: Fiica lui Cristian Boureanu, vedetă pe Tik Tok. Ioana dansează alături de tatăl ei pe o melodie cu versuri licenţioase


loading...