Fiica lui Cristian Boureanu, vedetă pe Tik Tok. Ioana dansează alături de tatăl ei pe o melodie cu versuri licenţioase

Fiica lui Cristian Boureanu este vedetă pe Tik Tok, unde are aproape 8.000 de urmăritori. Ioana îşi ţine zilnic fanii la curent cu activităţile pe care le desfăşoară şi cu modul în care se distrează.

15 ian. 2021, 17:46
Fiica lui Cristian Boureanu, vedetă pe Tik Tok. Ioana dansează alături de tatăl ei pe o melodie cu versuri licenţioase
Ioana Boureanu. FOTO: Instagram Ioana Boureanu

Fiica lui Cristian Boureanu este vedetă pe Tik Tok. Recent, tânăra s-a filmat dansând pe melodia No Guidance, o melodie al cărei refren conţine versuri licenţioase. Melodia pare să fie nu doar pe gustul tinerei, care dansează cu un pahar de şampanie în mână, dar şi pe gustul tatălui ei, politicianul Cristian Boureanu, care poate fi văzut dansând în plan îndepărtat.

Before I die I’m tryna fuck you, baby/Hopefully we don’t have no babies” sunt două dintre versurile refrenului.

Videoul, filmat de sărbători, trădează o atmosferă jovială şi multă voie bună în casa politicianului.

@ioanaboureanu_Am incercat ##wegobold ##merryxmas ##dance ##fail ##zoo♬ No Guidance (Remix) – Quise UE

Cristian Boureanu, dosar penal pentru agresarea fiicei lui

Relaţia dintre Ioana Boureanu şi tatăl său pare să fie în prezent una bună. De-a lungul timpului, între cei doi au existat conflicte, unele desăşurate în mijlocul străzii şi soldate cu acuzaţii grave.

Citeste si Smiley intră la regim! Decizie radicală la început de an: „V-am zis, nu?”

În 2016, fostul deputat s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un scandal cu fiica lui, chiar în plină stradă. Încercând să-şi bage fiica cu forţa în maşină, adolescenta, care pe atunci avea 15 ani, a început să strige că tatăl ei o omoară. Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade din apropiere au auzit strigătele Ioanei şi alertat Poliţia.

Ioana şi Cristian Boureanu au dat mai multe declaraţii referitoare la incidentul respectiv. Mai mult decât atât, adolescenta le-a mărturisit poliţiştilor că nu e prima dată când este agresată de tatăl ei: „M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea”.

Cine este iubita lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu are o relaţie de şase ani cu Laura Dincă, o tânără cu doar patru ani mai mare decât fiica lui. Deşi cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2015, nu s-au căsătorit, însă se înțeleg de minune și formează un cuplu solid. Asta în pofida faptului că îi despart 24 de ani. Mama Laurei este de aceeași vârstă „ginerele”, are 47 de ani, iar Cristian se înțelege de minune cu părinții Laurei.

Citeste si Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

După ce a devenit celebră prin relația cu Cristian Boureanu, Laura Dincă a renunțat la cele două facultăți pe care le începuse  (Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu) pentru a se ocupa de o afacere în design vestimentar.