Anca Serea, probleme grave înainte de Crăciun: „Am stat la spital toată ziua. Aşa că azi e o zi grea pentru noi”

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Soția lui Adi Sînă este o femeie puternică, are o carieră de succes și se mândrește cu o familie numeroasă, dar asta nu înseamnă că este ferită de problemele cu care fiecare dintre noi se confruntă uneori.

25 dec. 2022, 08:44
Anca Serea, probleme grave înainte de Crăciun: „Am stat la spital toată ziua. Aşa că azi e o zi grea pentru noi”
Anca Serea, probleme grave înainte de Crăciun: "Am stat la spital toată ziua. Aşa că azi e o zi grea pentru noi"

Mama ei este bolnavă, iar bona, care avea grijă de copii, a plecat, astfel încât vedeta nu mai ştie cum să se împartă pentru a rezolva toate problemele apărute chiar înainte de Crăciun. Soția lui Adi Sînă le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că majoritatea timpului și-l petrece cu mama sa prin spitale. Totodată, Anca Serea a recunoscut că se descurcă greu și cu copiii, mai ales că bona a plecat pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familia ei.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine. Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră… Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei. Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea. Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare’, a dezvăluit Anca Serea pe Instagram, potrivit Spectacola.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii, în Ajunul Crăciunului. Solistul trupei Faithless a murit la 65 de ani

Anca Serea este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să facă față responsibilităților și cum reușește să își împartă timpul între cei mici. Vedeta spune că nu doarme foarte mult, iar cel mai mult îi lipsește odihna. Totodată, aceasta a dezvăluit care este secretul ei pentru a avea copii cuminți care o ascultă.

„Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevărul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu”, a spus Anca Serea pe Facebook.

Citeşte şi: Macaulay Culkin dezvăluie câţi bani a primit pentru filmele „Singur Acasă”. Nu a realizat că e bogat până când a împlinit 18 ani