Macaulay Culkin dezvăluie câţi bani a primit pentru filmele „Singur Acasă”. Nu a realizat că e bogat până când a împlinit 18 ani

Seria de filme Singur Acasă continuă să fie cea mai urmărită în perioada Crăciunului în toată lumea, iar actorul principal, Macaulay Culkin, a dezvăluit câţi bani a încasat pentru cele două părţi, lansate în 1990 şi 1992.

24 dec. 2022, 19:24
Macaulay Culkin dezvăluie câţi bani a primit pentru filmele „Singur Acasă”. Nu a realizat că e bogat până când a împlinit 18 ani

Macaulay Culkin avea doar 10 ani când a primit rolul lui ”Kevin”, în filmele ”Singur Acasă”, care sunt și astăzi, 30 de ani mai târziu, difuzate în fiecare an și îndrăgite de cei mici și cei mari.

Într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, actorul a recunoscut că nu mai face bani din redifuzarea filmului, dar că filmul i-a adus 4.5 milioane de dolari. Macaulay Culkin a adăugat că, la vremea respectivă, nu înțelegea ce înseamnă această sumă și abia când a împlinit 18 ani a realizat că e bogat.

Potrivit site-ului Wealthy Gorilla, averea lui Macaulay se ridica în 2018 la 15 milioane de dolari, mare parte a banilor fiind obținuți de pe urma comediei „Home Alone”, filmul cu cele mai mari încasări în 1990.

Dacă pentru primul film a primit circa 100.000 de dolari, pentru partea a doua a încasat 4.500.000 de dolari.

Filmul ”Singur Acasă” (1990) a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii, în Ajunul Crăciunului. Solistul trupei Faithless a murit la 65 de ani