Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă? Iată care e secretul care o ajută să rămână suplă

Anca Serea are deja vârsta de 42 de ani, însă reușește să se mențină în formă perfectă. Fanii de pe Instagram au întrebat-o în repetate rânduri care este secretul care o ajută să se mențină în formă perfectă.

13 mart. 2023, 23:51
Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă? Iată care e secretul care o ajută să rămână suplă

Anca Serea postează frecvent pe rețelele de socializare, fanii acesteia fiind mereu la curent cu evenimentele din viața ei. De curând, aceasta a fost în vacanță alături de soțul ei, Adi Sînă, iar acum aceasta a realizat o sesiune de intrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Fanii au avut ocazia de a afla mai multe detalii despre viața și obiceiurile acesteia.

Citește și: Anca Serea, în lacrimi. Fiica ei a fost operată de urgență: „Vacanța familiei s-a încheiat brusc”

Majoritatea fanilor a fost curioși să afle cum reușește Anca Serea să să mențină în formă. Mai mulți internauți i-au adresat această întrebare vedetei, iar aceasta nu s-a ferit să împărtășească cu fanii care sunt obiceiurile care o ajută să rămână suplă. Aceasta a dezvăluit că nu se întâmplă foarte des să consume alimente nesănătoase, în principal pentru că nu îi plac și preferă să se orienteze pe alte categorii de produse.

„Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile și mănânc foarte rar chestii nesănătoase. Fără alcool, rar zahăr și foarte rar produse de patiserie, pentru că nu-mi plac. Ananasul este gustarea de pe drumul de astăzi – București – Budapesta”, a povestit Anca Serea, pe Instagram.

Vacanța de vis în care a fost Anca Serea

Anca Serea a povestit și despre vacanța în care a fost alături de soțul ei. Ea și Adi Sînă au preferat de acestă dată să meargă singuri în vacanță, lăsând copiii în grija bunicilor. Vedeta a mărturisit despre Adi Sînă că este un bărbat extrem de romantic și că, de cele mai multe ori, el este cel care face primul pas către împăcare în cazul în care apar neplăceri. Anca Serea a mai afirmat că nu este genul de persoană care este impresionată de cadouri, dar totuși Adi Sînă reușește să o surprindă de fiecare dată cu cele mai tandre gesturi.

„Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea sau iubirea cu anumite obiecte. Sub nicio formă! Dimpotrivă, pe acestea mi le permit și eu singură, pentru că de aia muncesc. El este întotdeauna cel care vine să mă pupe înainte de culcare sau să mă țină în brațe ca să îmi treacă supărarea”, povestea vedeta, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani. Surpriza de proporții pe care i-a pregătit-o Adi Sînă: ”Noi încă ne mai comportăm ca doi copii”