Rapha Araujo, femeia Hulk care atrage toate toate privirile. Cum a ajuns să mănânce șapte mese pe zi

Femeia Hulk există! Rapha Araujo are 38 de ani și atrage toate privirile cu silueta sa, având corpul plin de mușchi.

08 iul. 2023, 13:31
Rapha Araujo, femeia Hulk care atrage toate toate privirile. Cum a ajuns să mănânce șapte mese pe zi
Rapha Araujo, femeia Hulk

Rapha Araujo, o sportivp de origine braziliană, a dezvăluit ce face pentru a avea un corp plin de mușchi. De mai bine de 20 de ani, femeia Hulk își modelează fizicul impresionant. Aceasta spune că a ajuns să ia șapte mese pe zi, pentru a ajunge la această siluetă.

Într-un interviu pentru Daily Mail, Rapha Araujo a dezvăluit care sunt secretele sale. Acum 10 anis-a mutat în SUA și a făcut să facă sport intens. Chiar dacă i se spune des că seamănă cu femeia Hulk, acest lucru nu o deranjează deloc.

Citește și: A „dispărut” 9 luni după cea fost umilit în ring, iar acum a rupt tăcerea! Ce a decis „Hulk din Iran”

„E chiar fascinant, de fapt. Când mănânci din abundență și menții o rutină de antrenament consistentă, mușchii tăi devin în mod natural mai mari și mai definiți. Această transformare are un efect de domino: cu cât construiești mai mulți mușchi, cu atât corpul tău arde în mod natural mai multe calorii pe parcursul zilei”, a spus aceasta.

Femeia consumă zilnic proteine din animale și vegetale, orez, ouă (crude sau gătite) și shake-uri. Miercurea și vinerea mănâncă și fast-food, preferatele ei fiind cheesburgerul și cartofii prăjiți.

Citește și: Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei. A fost la un pas de moarte după şi-a injectat ulei în braţe

Urmăritorii săi de pe rețelel sociale sunt fascinați de formele sale, în special de coapsele sale. Rapha Araujo a dezvăluit că urmează o tehnică braziliană de remodelare a corpului.

„Ne place să arătăm mai musculoși în partea inferioară a corpului nostru. Majoritatea oamenilor își antrenează doar picioarele într-o zi și partea de sus a corpului în următoarea, și de aceea nu vezi mulți oameni cu multe curbe precum brazilienii”, mai spune ea.