Anca Ţurcaşiu, bunică la 53 de ani. Nora vedetei a publicat primele imagini cu burta de gravidă

Nora Ancăi Țurcașiu, Andreea, este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta a publicat primele imagini cu sarcina destul de avansată. După mai bine de un an de la nunta cu aleasa inimii sale, Andreea, fiul artistei îi face o mare bucurie mamei sale, care spunea, în urmă cu ceva timp, că visează să aibă nepoți.

22 feb. 2024, 21:06
Anca Ţurcaşiu, bunică la 53 de ani. Nora vedetei a publicat primele imagini cu burta de gravidă
Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei

Anca Ţurcaşiu a aflat că va fi  bunică înainte de a merge în Asia Express. Andreea, nora cântăreţei, a dat marea veste, anunțându-i pe internauți că este însărcinată. Tânăra s-a pozat în fața oglinzii, îmbrăcată în pijamale și purtând un zâmbet larg pe buze.

Cel mai probabil tânăra a intrat deja în trimestrul doi de sarcină și nu mai are mult până când va aduce pe lume copilul său și al lui Radu, în vârstă de 24 de ani. Momentan nu se știe dacă este vorba de o fetiță sau un băiețel.

Anca Țurcașiu, despre rolul de soacră. Cum se înțelege cu nora ei și când va deveni bunică: „Mi-ar plăcea să am o nepoțică”

„Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, spunea celebra cântăreață de muzică ușoară, Anca Ţurcaşiu, în urmă cu ceva vreme pentru publicația viva.ro.

Anca Ţurcaşiu și fostul ei soț au divorțat în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi nu s-au despărtit în condiții amiabile, iar bărbatul și-a refăcut viața la scurt timp după separarea de vedetă. Acum, aceasta a mărturisit ce se întâmplă în viața ei personală.

Anca Ţurcaşiu a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria fiului său, Radu, care a fost un copil rebel. Artista a povestit că băiatul său și al fostului partener de viață, s-a maturizat destul de târziu, abia după 20 de ani.

După această vârstă lucrurile s-au schimbat. Nu îi dă sfaturi copilului său sub nicio formă și nu se bagă în viața lui. Este încântată și foaret fericită de când tânărul a întâlnit-o pe Andreea și susține că nu are regrete vizavi de relația cu Radu.

„Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună. Radu a fost destul de rebel, a avut o adolescență… Băieții sunt altfel cred.

A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

În cadrul unui interviu, Anca a mărturisit că este încă singură, însă nu exclude posibilitatea de a-și reface viața alături de alt bărbat. Interpreta se gândește și la căsătorie. „Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să o caut eu așa (n.r. – sufletul pereche), dacă e să se întâmple nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși, să avem de lucru, să fim bine și să oferim iubire”, a spus Anca Ţurcaşiu pentru Spynews.