Anca Țurcașiu, despre rolul de soacră. Cum se înțelege cu nora ei și când va deveni bunică: „Mi-ar plăcea să am o nepoțică”

Ce relație are Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei. Vedeta a devenit soacră în urmă cu doi ani, când Radu, băiatul din ei din căsnicia cu Cristian Georgescu, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui.

07 feb. 2024, 18:10
Anca Țurcașiu, despre rolul de soacră. Cum se înțelege cu nora ei și când va deveni bunică: „Mi-ar plăcea să am o nepoțică”
Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu fiul și nora ei

Anca Țurcașiu și stomatologul Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu patru ani, iar acum, ajunsă la 53 de ani, este o femeie împlinită și o mamă extrem de mândră de fiul ei. Radu s-a căsătotit în urmă cu doi ani cu aleasa inimii lui. Chiar dacă a ales să nu se bage în viața personală a fiului și a norei ei, cântăreața recunoaște că și-ar dori să aibă o nepoțică.

„Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!”, a declarat vedeta, pentru viva.ro.

Citește și: Anca Ţurcaşiu dezvăluie secretele tinereţii. Rutina care întârzie procesul de îmbătrânire

Chiar dacă o bună parte din timp i-a fost ocupată de carieră, a fost o mamă prezentă și s-a ocupat de fiul ei zilnic. Cântăreața a petrecut mult timp cu Radu, pe care, spune ea, l-a ajutat mereu, în special când venea vorba de școală, și nu are regrete față de relația cu acesta. Cât despre căsnicia băiatului ei cu soția lui, vedeta spune că a preferat să nu dea sfaturi și să îi lase pe aceștia să-și trăiească viața așa cum își doresc.

„Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Citește și: Anca Țurcașiu își dă voie să iubească din nou, la trei ani de la divorț: „Nu ai cum să spui nu iubirii”

Chiar dacă fiul ei este căsătorit de doar doi ani, vedeta spune că și-ar dori ca acesta să o facă bunică și să aibă o nepoțică.

„Da, mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță”, a declarat Anca Țurcașiu.

Ajunsă la vârsta de 53 de ani, cântăreața spune că, pe viitor, își dorește să intervină cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului.

„Da, mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire”, a mai spus vedeta.