Anca Ţurcaşiu, după despărţire: „Mergeam pe stradă şi plângeam”

După despărţirea de Gheorghe Gheorghiu, cântăreaţa a descoperit că soţul său era admiratorul fostului ei iubit.

02 oct. 2015, 16:25

Înainte să se mărite cu medicul Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut în Statele Unite, Anca Ţurcaşiu a fost iubita cântăreţului Gheorghe Gheorghiu. Relaţia lor n-a rezistat, însă, din cauza diferenţei de vârstă dintre ei şi a firii rebele a artistului.

„Relaţia mea cu el a durat vreo 4 ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu într-un interviu publicat de revista Tango.

„A fost o poveste frumoasă, dar era nestatornic şi rebel, mult prea nestatornic şi rebel pentru cuminţenia şi rigoarea mea, mi-am dat seama la un moment dat. Şi s-a terminat…”, a adăugat ea.

Vedete din România care au peste 40 DE ANI dar arată mai bine decât tinerele VIDEO

Vedeta a mărturisit că a suferit enorm după despărţire: „Am suferit foarte mult, dar ăsta a fost şi motivul pentru care am plecat în America, într-un turneu de o luna de zile, că să scap şi să uit de suferinţă, pentru că mi se părea nedrept ce trăiesc. Mergeam pe stradă şi plângeam.”

Printr-o întorsătură frumoasă a situaţiei, Anca l-a cunoscut în turneul din Statele Unite pe Cristian Georgescu, cel care avea să-i devină soţ.  

La câteva zile după ce au făcut cunoştinţă, ea şi Cristian au plecat într-o excursie, cu mai mulţi prieteni, iar Anca a descoperit din întâmplare că acesta era admirator al fostului ei iubit, Gheorghe Gheorghiu. „Şi aşa am rămas eu singură în maşină cu Cristi, pe scaunul din faţă. Şi am mers nu ştiu câţi kilometri şi am stat de vorbă şi ne-am găsit un fir comun de a vedea lucrurile. Şi, la un moment dat, mă roagă Cristi: Dă-mi şi mie din torpedou ochelarii! Deschid torpedoul şi ce crezi că-mi cade în mână?! O casetă cu Gheorghe Gheorghiu. Nu am avut aer cinci minute”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu.