Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani: „Mănânc din când în când peşte”

Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani. Artista a fost prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit despre dieta ei și cum reușește să fie în formă. La 51 de ani, actriţa are o siluetă de invidiat, pe care şi-o menţine cu alimentaţie sănătoasă, sport şi odihnă.

27 oct. 2021, 09:38
Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani: „Mănânc din când în când peşte”
Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani

Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani, dar în ultima perioadă a făcut două mari schimbări în dietă. Actrița a început să consume pește, dar a renunțat defnitiv la lactate. Această din urmă decizie a luat-o din motive medicale, în urma unei inflamații.

Citeşte şi: Motivul pentru care Cristian Ţânţăreanu a afirmat despre Anca Ţurcaşiu şi fostul ei soţ că ar fi frecventat cluburi de swingeri: „Atunci am început să spun tot felul de prostii…”

Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani

Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența.

Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum.

La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a spus Anca Țurcașiu la Vorbeşte lumea.

Anca Țurcașiu, mărturisiri emoționante la un an de la divorț

Anca Țurcașiu

a anunțat în iulie 2020 că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Acum, vedeta spune că a trecut peste acest moment şi este mai liniţtită ca niciodată.

Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire! Suflet vindecat! Ce complicat!

Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Click!.