Anca Ţurcaşiu, revoltată pe nutriţionişti: „Mă apucă nervii, toată lumea ne învaţă ce să mâncăm”

Anca Ţurcaşiu este revoltată pe nutriţionişti. Actriţa arată impecabil şi nu este un secret pentru nimeni faptul că pentru a-şi întreţine silueta, face mult sport şi mănâncă sănătos. De câţiva ani buni, vedeta nu mai consumă carne.

23 dec. 2022, 16:03
Anca Ţurcaşiu, revoltată pe nutriţionişti: „Mă apucă nervii, toată lumea ne învaţă ce să mâncăm”
Anca Ţurcaşiu, revoltată pe nutriţionişti

Anca Ţurcaşiu, revoltată pe nutriţionişti. Când vine vorba de sfaturi prețioase în materie de stil de viață, artista este cât se poate de categorică şi nu vrea să dea sfaturi. Vedeta nu mai suportă sfaturile nutriționiștilor, care ne spun ce să mâncăm în această perioadă şi ce sport să facem.

Anca Ţurcaşiu, revoltată pe nutriţionişti

Habar n-am! Toată lumea da sfaturi. Eu nu vreau să dau sfaturi, mă apucă nervii când mă pune cineva să dau sfaturi! Nu-mi place să spun mâncați aia, faceți aia! Toată lumea știe ce trebuie să facem basic. Toată lumea ne învață ce să mâncam, ce sport să facem! Ar fi culmea s-o mai fac și eu!”, a declarat solista, pentru Click.ro.

La 52 de ani, Anca Țurcașiu e suplă și tonifiată. Chiar dacă arată la fel ca în tinereţe, vedeta recunoaşte că timpul nu iartă pe nimeni.

De la o vârstă toată lumea începe să cam scârțîie, trebuie să recunoaștem asta! Accidentele sunt inevitabile. Am avut și eu un picior rupt în vara anului trecut. Am avut o dublă ruptură de rotulă și am stat cu orteză șase săptămâni.

Am avut nevoie de recuperare vreo 3-6 luni și nu a fost deloc ușor până când piciorul și-a recăpătat funcționalitatea la capcitatea lui maximă. Nu contează ce s-a întâmplat, a fost un accident, cazi în genunchi, cazi, pur și simplu!”, a mai spus Anca Ţurcaşiu.

Citeşte şi: Anca Ţurcaşiu, schimbare totală de look. Ce şi-a făcut actriţa la păr: „Semeni cu Marilyn Monroe”

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viaţa amoroasă

Anca Ţurcaşiu a făcut dezvăluiri despre viaţa amoroasă după divorţ. Artista a început practic o nouă viaţă după ce s-a despărţit de medicul Cristian Georgescu, cu care are un băiat, şi încearcă să se bucure de tot ce o înconjoară.

Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.

Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești.

Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?”. „Da, tată!”. „Vreau să îți citesc două poezii”. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul, care să mă mângâie”, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru Viva.ro.