Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou: „Toată lumea are nevoie de iubire”

Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou. Actriţa şi-a revenit după divorţ, acum se bucură de prezent, ba chiar mai mult, s-a reinventat. Aflată într-o formă fizică de invidiat, la 52 de ani, artista ia în calcul să își refacă viața. 

08 iun. 2022, 11:15
Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou: „Toată lumea are nevoie de iubire”
Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou

Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou. Spre deosebire de alte femei care se simt dărâmate după un divorț, artista a demonstrat că este o femeie puternică și că este capabilă să ia viața de la zero. Cântăreața arată și se simte excelent în pielea ei şi este hotărâtă să își refacă viața, însă nu ştie dacă s-ar mai căsători sau nu.

Citeşte şi: Anca Ţurcaşiu nu mai consumă carne de 31 de ani: „Mănânc din când în când peşte”

Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou

Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea… timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament. Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine‘, a declarat Anca Ţurcaşiu, pentru Viva.ro.

Actriţa a avut parte de schimbări pe toate planurile. În ceea ce priveşte cariera, și-a creat propria colecție vestimentară și predă lecții de arta conversației și ținută în societate. Iar personal, a trecut printr-un divorţ, peste care a reuşit să treacă cu brio.

Nu prea mă gândeam la mine și la viața mea înainte. Acum conștientizez fiecare zi și o contorizez la final ca fiind una foarte frumoasă. Pentru că nimeni nu poate să te ajute, decât tu. Poți să ai o grămadă de susținere, dacă nu vine din tine credința că poți să faci orice la orice vârstă. Dacă nu vine din tine nădejdea, speranța, încrederea, n-ai cum să reușești”, a spus artista, luni, 21 februarie, la Pro TV.

Actrița a mai adăugat că modul acesta de gândire nu a fost unul ușor de acceptat după despărțirea de fostul soț. „Te deprimă, în primă fază. Pentru că îți dai seama că te naști singur și mori singur. Dar sunt niște lecții de viață pe care le-am primit și atunci când am crezut că sunt singură, de fapt, am primit de unde nici nu m-aș fi așteptat un ajutor, iubire și prietenie și a fost uimitor”,  a adăugat Anca Țurcașiu.