Anchetă DIICOT după incendiul iscat pe o plantaţie de canabis dintr-o garsonieră. Cultivatorul a fost ARESTAT

Procurorii DIICOT Braşov au deschis o anchetă în urma unui incendiu izbucnit într-o garsonieră din localitatea Ghimbav, după ce s-a stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia de încălzire a unei plantaţii de canabis, în locuinţă fiind găsite peste 50 de plante.

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 16:08
Anchetă DIICOT după incendiul iscat pe o plantaţie de canabis dintr-o garsonieră. Cultivatorul a fost ARESTAT

Potrivit şefului DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman, în garsoniera din Ghimbav unde s-a produs un incendiu, vineri seară, au fost găsite aproximativ 50 de plante de canabis care aveau o înălţime de aproximativ doi metri fiecare, informează Mediafax.

„Am deschis o anchetă în acest caz şi se fac cercetări. Au fost găsite aproxiamtiv 50 de plante de canabis”, a declarat Borcoman, duminică.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, garsoniera în care a avut loc incendiul aparţine unui braşovean, însă acolo locuiau cu chirie doi tineri.

La incendiul din garsoniera aflată în mansarda unui bloc de patru etaje din Ghimbav, pompierii au intervenit cu cinci autospeciale.

„Intervenţia a fost dificilă deoarece s-a lucrat la înălţime, flăcările erau foarte mari şi degajau mult fum. Conform procedurilor, au fost evacuaţi toţi locatarii din imobil şi a fost întreruptă alimentarea cu gaz şi energie electrică. Nu s-au înregistrat victime. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuitprodus la un conductor electric care alimenta o lampă pentru iluminat”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Incendiul a distrus mansarda şi acoperişul pe o surpafaţă de 400 metri pătraţi, fiind’afectate, de asemenea, mai multe apartamente, în urma intervenţiei cu apă a pompierilor.


loading...
Partenerii noștri