Incendiu puternic într-un bloc de locuinţe. Toţi locatarii au fost evacuaţi

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, într-un bloc de locuinţe din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Acoperişul şi mansarda unui bloc au fost cuprinse de flăcări, incendiul întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Toţi locatarii au fost evacuaţi, iar mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Flăcările riscă să se extindă şi la alte scări ale blocului.

RomaniaTV.net
20 dec. 2013, 15:08
Incendiu puternic într-un bloc de locuinţe. Toţi locatarii au fost evacuaţi

Pompierii din cadrul ISU Braşov au intervenit pentru a lichida un incendiu violent care a cuprins mansarda unui bloc de locuinţe din Ghimbav.

Blocul a fost construit anul trecut şi, prin urmare, doar o parte din apartamente sunt locuite. Totuşi, toate persoanele aflate în acel moment în imobil au fost evacuate.

CITEŞTE ŞI: INCENDII în Capitală. Un bărbat a ars de viu în casă, iar un afacerist şi-a văzut vila distrusă de flăcări

Reprezentantul ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat, la România TV, că este vorba de un bloc de cinci nivele şi că pompierii au intervenit atât prin interior, cât şi prin exterior, pentru localizarea incendiului, care riscă să se extindă şi la alte scări. La faţa locului s-au deplasat şi mai multe echipaje SMURD, pentru a interveni în caz de nevoie.

„Blocul este amplasat chiar în imediata apropiere a DN1, în localitatea Ghimbav. Sunt mai multe scări care pot fi în pericol, dacă incendiul se va extinde”, a explicat Ciprian Sfreja.

Posibila cauze ale incendiului este suprasolicitarea instalaţiilor electrice sau a celor de încălzire, dar nu este exclusă nici varianta unui foc nesupravegheat.