Anchetă după incendiul izbucnit la azilul de bătrâni din Bucureşti: Mai multe persoane, audiate la Poliţia Capitalei

Mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea azilului de bătrâni din sectorul 3 la care a izbucnit un incendiu sunt audiate, sâmbătă, la Poliţia Capitalei, dosarul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. După stingerea flăcărilor, procurorii vor încerca să stabilească de la ce a pornit focul, împreună cu specialiştii.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 07:21
Anchetă după incendiul izbucnit la azilul de bătrâni din Bucureşti: Mai multe persoane, audiate la Poliţia Capitalei

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că dosarul incendiului produs la un azil de bătrâni din sectorul 3 a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. La sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea acestui centru.

Citeşte şi: Incendiu la un cămin de bătrâni din Capitală, un mort şi 19 intoxicaţi. A fost activat COD ROŞU DE INTERVENŢIE

O persoană a murit, iar alte 19 au fost transportate la spital după ce un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă la un azil de bătrâni din sectorul 3 din Capitală. Bătrânii au fost duşi la spitalele Floreasca, Pantelimon şi la Spitalul Judeţean Ilfov.