Anchetă la Constanţa, după ce rudele au furat din spital TRUPUL interlopului Săceanu

Polițiștii și conducerea Spitalului Județean Constanța au început o anchetă în cazul morții lui Ismail Iașar, zis Săceanu, întrucât rudele i-au luat trupul neînsuflețit fără acordul cadrelor medicale. Rudele lui Săceanu sunt cercetate pentru profanare de cadavre, iar o anchetă a fost demarată şi pe urmele poliţiştilor de la Secţia 3, care nu au acţionat corespunzător.

RomaniaTV.net
18 feb. 2014, 09:15
Anchetă la Constanţa, după ce rudele au furat din spital TRUPUL interlopului Săceanu

Au intrat peste noi în secţia de ATI au furat, putem să spunem, cadavrul şi au plecat cu el. Erau aproximativ 300 de persoane în curtea spitalului. Noii ne aşteptam să vină forţe de poliţie, să vină DIAS şi să ne apere de ei şi să stăvilească cei o sută de oamni care au intrat în ATI şi au luat pe sus cadavrul. Am sesizat poliţia, nu s-a întâmplat absolut nimic şi am făcut plângere la poliţie şi la Parchet„, a declarat Dan Căpăţână, Director Spitalul Judeţean Constanţa.

Citeşte şi A murit interlopul constănţean „Săceanu”! Sute de persoane s-au adunat în Piaţa Chiliei

Adrian Minune, prezent la priveghi

Duminică noapte, la priveghi a venit și cântărețul de manele Adi Minune, care a compus versuri special pentru Săceanu, potrivit reporterntv.ro. Din păcate, pentru că era jalea prea mare, nu au mai apucat să cânte și ceilalți lăutari. „A spus versuri de genul «Casa e pustie» și toți cei prezenți au început să plângă”, au spus cei prezenți la priveghi. Luni este așteptat și Salam.

Rudele lui Săceanu spun că între manelist și interlop era o legătură strânsă, fiind foarte buni prieteni. Nu l-a chemat nimeni la capul mortului. A venit singur, fiind însoțit de mai mulți lăutari.

Săceanu era unul dintre cei mai bogați constănțeni. Era un fel de Gigi Becali al Constanței„, a spus un nepot al bărbatului decedat. Avea multe proprietăți imobiliare și administra o discotecă și un restaurant. „Era un om bun cu toată lumea„, mai spun apropiații.

El are doi copii: un băiat și o fată, dar și strănepoți în vârstă de șase ani. Făcea parte dintr-o familie mare. „La noi, la turci, fiecare familie are cel puțin patru-cinci copii”, au mai spus rudele lui Săceanu.

Citeşte şi Pelerinaj la căpătâiului unui cunoscut interlop din Constanţa

Polițiștii și conducerea Spitalului Județean Constanța au început o anchetă în cazul morții lui Ismail Iașar, zis Săceanu, întrucât rudele i-au luat trupul neînsuflețit fără acordul cadrelor medicale.Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ismail Iașar era cunoscut în Constanța înainte de 1989, când se ocupa de schimburi valutare la limita legii. S-a specializat apoi în câștiguri din jocurile de noroc după care început să împrumute bani cu camătă. Rudele spun că așa a devenit imediat după Revoluție un personaj de temut în Constanța. Cine nu-i plătea banii la timp era vizitat noaptea de recuperatori mascați.