Ancheta în cazul permisului auto fals prezentat de Florinel Coman se apropie de sfârşit. Ce pedeapsă riscă fotbalistul lui FCSB

Polițiștii care îl cercetează pe fotbalistul Florinel Coman pentru conducere fără permis au luat legătura cu anchetatorii ucrainieni pentru a lămuri ultimele detalii legate de dosarul vârfului de atac al FCSB.

23 sept. 2021, 23:42
Ancheta în cazul permisului auto fals prezentat de Florinel Coman se apropie de sfârşit. Ce pedeapsă riscă fotbalistul lui FCSB

Ancheta în cazul internaționalului în vârstă de 23 de ani trenează după mai bine de opt luni. La sfârșitul lunii februarie, polițiștii au constatat că internaționalul român folosea un așa zis permis internațional, eliberat în Ucraina, nerecunoscut de autoritățile române.

Întregul scandal a explodat după ce fotbalistul Florinel Coman a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui cu 165 km/h, iar când polițiștii i-au cerut permisul de conducere fotbalistul de la FCSB le-a arătat un act obținut în Ucraina. Organele de poliție au considerat că respectivul act nu e valabil pe teritoriul României și i-au întocmit dosar penal lui Coman, scrie Gândul.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că, după ce l-au audiat pe Florinel Coman, polițiștii au luat legătura cu anchetatorii ucrainieni pentru a se stabili dacă fotbalistul român a făcut vreo școală de șoferi sau a dat examen practic și teoretic pe teritoriul Ucrainei.

Ce pedeapsă poate primi Florinel Coman, „perla” lui Gigi Becali

Înaintea lui Florinel Coman a fost prins cu un asemenea permis de conducere și interlopul bucureștean Mircea Băluș, zis Nebunu, considerat drept lider al grupării Sportivilor.

În cazul acestuia, însă, cercetările s-au desfășurat mult mai repede și a fost deja condamnat, în prima instanță, la un an și o lună de închisoare cu executare.

Citeşte şi: Universitatea Craiova – CFR CLUJ 1-0, în Cupa României. Campioana, un nou eşec cu Dan Petrescu pe bancă