Anchetă în cazul tânărului găsit mort pe un câmp din Galaţi

Procurorii Parchetului Tribunalului din Galaţi au deschis o anchetă în cazul tânărului găsit mort duminică pe un câmp dintr-o localitatea Adam. Cadavrul a fost descoperit de câţiva localnici şi avea urme de violenţă.

RomaniaTV.net
30 nov. 2015, 12:26
Anchetă în cazul tânărului găsit mort pe un câmp din Galaţi

„S-a intervenit în cazul unui bărbat de 26 de ani care prezenta multiple fracturi la nivelul capului, traumatisme cranio-faciale, avea şi nasul zdrobit. Nu s-a mai putut face nimic, el fiind găsit decedat”, a declarat, luni, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Trupul tânărului a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati au inceput o ancheta in acest caz, pentru stabilirea circumstantelor in care a avut loc decesul tanarului.

Avem deschis un dosar de cercetare pentru omor, cu autor necunoscut, in cazul decesului unui tanar in varsta de 26 de ani. Trupul acestuia a fost gasit pe un camp din apropierea localitatii Adam, prezentand urme de violenta”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, Liliana Istrate, potrivit aggregatornews.com.

Citeşte şi