Anchetă internă a IPJ Cluj după ce şeful Poliţiei Dej a apărut în poze alături de interlopi pe timpul stării de urgenţă

Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu, au fost fotografiați la petreceri cu personaje cunoscute în zonă drept interlopi. Unul dintre ei deține, potrivit presei locale, dar și imaginilor cu care se laudă pe rețelele de socializare, un adevărat parc auto, cu bolizi a căror valoare ajunge la două milioane de euro.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 18:17
Anchetă internă a IPJ Cluj după ce şeful Poliţiei Dej a apărut în poze alături de interlopi pe timpul stării de urgenţă

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, iar IPJ Cluj a declanșat o anchetă internă în acest caz.

„În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În imaginea postată pe o rețea de socializare, apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului, la o petrecere în aer liber, care ar fi avut loc în data de 12 aprilie. Între timp, imaginea a fost ștearsă de pe Facebook.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că „În momentul de față mă abțin de la comentarii sau declarații întrucât este o cercetare dispusă de către IPJ Cluj”.

O altă imagine în care apare un polițist din Dej, a fi fost făcută la o petrecere din Dej, și postată ulterior pe Instagram. Aici apare un polițist de la Ordine Publică, agent șef principal Valer Gavrilă, alături de alți dejeni, printre care şi Cosmin Pop, autointitulat „Sharpele Nebunu” pe Instagram și pe care presa din Cluj-Napoca îl numește „cunoscut interlop”.

Atât acesta, cât și alte persoane din imagine poartă măști de protecție, sub bărbie, ce-i drept.

În imagini, ciocnind un pahar cu Pop este un alt personaj cunoscut: Iulian Barbu, alias „Piticul Porno”, devenit celebru în presa tabloidă de la sfârșitul deceniului trecut.
Citeşte întreaga ştire: Imagini din pandemie, cu șefi ai Poliției din Dej, la petrecere cu un interlop care etalează o colecție de mașini de două milioane de euro. Inspectoratul Cluj a început ancheta internă

Citeşte şi: România, campioana amenzilor din Europa. Cât de mari sunt amenzile în restul ţărilor