Anchetă la Poliţia din Vicovul de Sus pentru suspiciune de muşamalizare a unui accident rutier

Corpul de control intern al IPJ Suceava a fost trimis la Vicovu de Sus dupa un accident rutier in care a fost implicat un fost politist de frontieră, tatal unui politist de la Vicovu de Sus. Barbatul a pierdut controlul volanului masinii în localitatea Ulma şi a plonjat cu vehiculul in livada unui localnic. Potrivit martorilor, dupa accident soferul, care ar fi fost in stare de ebrietate, ar fi plecat de la fata locului. Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului nu au luat nicio măsură şi nici nu l-au verificat cu etilotestul pe şofer. Mai mult, cei de la Politia Vicovu de Sus au considerat evenimentul ca minor si nu l-au raportat la IPJ Suceava, potrivit informatiata.ro.

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 11:59
Anchetă la Poliţia din Vicovul de Sus pentru suspiciune de muşamalizare a unui accident rutier

Ulterior, cand au fost contactati de superiori, poliţiştii din Vicovul de Sus au susţinut că masina barbatului a fost avariata la o oglinda si ca nu au fost probleme deosebite, in conditiile in care vehiculul era grav avariat.

Localnici din Ulma sustin ca nu este prima oara cand soferul respectiv se urca baut la volan, dar ca nimeni nu il trage la raspundere avand in vedere ca este tatal unui politist.

Conducerea IPJ Suceava a trimis cadre de la Control Intern la Vicovu de Sus pentru a audia localnicii dar si pe politisti, urmand sa se dispuna masuri in functie de rezultatele anchetei.