Anchetatorii au fost șocați de ce au descoperit pe corpul Alinei, tânăra găsită moartă pe câmp

Noi informații șocante în cazul crimei din județul Teleorman. Ce au descoperit anchetatorii pe trupul Alinei, tânăra găsită moară pe câmp.

26 oct. 2022, 13:24
Anchetatorii au fost șocați de ce au descoperit pe corpul Alinei, tânăra găsită moartă pe câmp

Jurnaliștii locali vin cu noi informații în cazul tinerei găsite moartă pe câmp, după ce a fost ucisă de fostul iubit. Ce au descoperit oamenii legii pe trupul victimei este de neimaginat.

Cel care a omorât-o pe Alina a fost chiar fostul partener, care într-un moment de furie amestecată cu gelozie, a luat decizia de a se răzbuna pe aceasta. Totul a izbucnit pentru că aceasta și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Oamenii legii ajunși la locul crimei au fost șocați de bestialitatea prin care tânăra a fost lăsată fără suflare. Aceasta era sfârtecată de foarte multe lovituri de cuțit, atât de multe încât nu puteau fi numărate. Ulterior, medicii legiști au dezvăluit că pe trupul victimei au fost identificate aproximativ 40 de lovituri de cuțit.

Citește și: Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

Mai târziu, anchetatorii au descoperit și alte dovezi lăsate de criminal. Acesta a lăsat urme de la cauciucurile mașinii, dar și de la cele ale încălțămintei sale.

Bărbatul s-a sinucis după comiterea faptei, intrând cu viteză într-un copac de pe marginea drumului dintre Bragadiru și Bujoreni. Astfel, polițiștii și-au dat seama că el este cel care a omorât-o cu sânge rece pe Alina.

A fost calculată și varianta în care vinovatul ar fi torturat victima înainte de a o ucide. Cel care a descoperit trupul a fost chiar iubitul astual al tinerei de 21 ani, care a identificat locația în care aceasta se afla prin intermediul unei aplicații de urmărire prin GPS.

În prezent, oamenii legii vor să afle dacă, nu cumva, criminalul a avut vreun complice.

Citește și: Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman