Anda Adam, DEZVĂLUIRI fără PERDEA despre SARCINĂ şi NAŞTERE

Anda Adam este în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată cu o fetiţă. Aflată în luna a şaptea, cântăreaţa se pregăteşte intens pentru marele eveniment din viaţa sa.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 11:44
Anda Adam, DEZVĂLUIRI fără PERDEA despre SARCINĂ şi NAŞTERE

Potrivit ziarulring.ro, care a realizat un interviu în exclusivitate cu viitoarea mămică, Anda Adam a făcut dezvăluiri de senzaţie despre sarcină, despre prima ecografie şi despre metoda prin care a ales să nască. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că de-a lungul sarcinii a mai trecut prin sala de fitness şi că din această cauză nu a luat multe kilograme, fapt ce încă îi permite să aibă o siluetă de invidiat.

„Nici acum nu se vede că aş fi însărcinată, se pare că muşchii îmi susţin foarte bine sarcina. Cred că ţine şi de firea fiecăruia, în perioada asta am mâncat mai puţin decât înainte. Iar de câteva ori am gustat din ceva şi m-am săturat. Cert e că mănânc mai puţin decât înainte.

ESTE OFICIAL! Anda Adam va avea o FETIŢĂ

La prima mea vizită la ecograf am văzut doar un punct, dar acel sentiment nu cred că se poate descrie în cuvinte, acea bucurie pe care o ai în suflet în momentul în care doctorul te anunţă că, din acel punct pe care îl vezi pe ecograf, se naşte o viaţă. Cel mai emoţionant pentru mine şi pentru Sorin a fost când am auzit primele bătăi ale inimii. Mi s-a părut senzaţional, divin să văd şi să aud acea inimă care bate

O să ne gândim şi la nume, sigur vom alege unul pe care îl vom simţi. Încă nu am amenajat camera copilului şi nici hăinuţe nu am cumpărat pentru că toată lumea îmi spune că nu este bine. O să facem celebrul baby shower.

O să nasc în ţară, nu în SUA, aşa cum s-a speculat. Încă nu ştiu dacă voi naşte natural sau prin cezariană, depinde foarte mult de situaţia de atunci. Aşa cum mi-a spus şi doctorul meu, e foarte greu să spui că vrei să naşti natural, pentru că este posibil să fii nevoită să faci operaţie de cezariană. De asta trebuie să ţii cont la momentul respectiv.

Mama mea va veni din America pentru a fi alături de mine şi pentru a mă ajuta, dar nu vom angaja o bonă, o vom creşte noi. Vom apela la părinţi doar atunci când va fi neapărat nevoie”, a declarat Anda Adam pentru sursa citată.

Citeşte şi  Anda Adam, însărcinată în luna a şasea, s-a prăbuşit în direct