Anda Adam, însărcinată în luna a şasea, s-a prăbuşit în direct

Anda Adam a poposit aseară la Kanal D, invitată la Roata Norocului. Artista, ce se pregăteşte să devină mămică la sfârşitul lunii noiembrie, arată foarte bine, şi-a păstrat silueta de invidiat, face sport şi are un tonus debordant. Îmbrăcată ca o prinţesă, Anda, ce întârziase binişor la filmări, şi-a pus sandalele cu tocuri ameţitoare şi s-a grăbit spre platoul emisiunii.

25 aug. 2015, 14:23
Anda Adam, însărcinată în luna a şasea, s-a prăbuşit în direct

În grabă însă, artista s-a împiedicat de cabluri şi a căzut în culise spre disperarea celor prezenţi, care se temeau să nu fi păţit ceva. Din fericire, accidentul nu a avut urmări. Amuzată, Anda Adam s-a ridicat singură de jos şi a făcut haz de necaz. “Mă mărit”, a spus amuzată ea. Când cei prezenţi i-au replicat că este deja măritată, Anda le-a răspuns râzând: “Mă mărit încă o dată, că mi-a plăcut!”. Apoi, a intrat în platou unde şi-a pus norocul la bătaie pentru un caz umanitar.

Anda Adam, PRIMELE DECLARAŢII despre EVOLUŢIA SARCINII

Frumoasa artista se pregateste sa devina mamica unei fetiţe, dar asta nu înseamnă că a uitat de siluetă. “Am luat doar cinci kilograme in greutate. Nu am avut pofte speciale, ba mai mult, uitam să şi mananc. Burtica mea nu a luat proportii. Conteaza mult si musculatura abdomenului, care la mine este foarte dezvoltata. Merg in continuare la sala, la sfatul medicului, dar nu am voie sa-mi lucrez abdomenul. Vorba medicului meu: sa fii insarcinata nu inseamna sa fii bolnava”, a spus Anda Adam pentru EVZ monden.