Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Sorin nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat”

Anda Adam a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei, după ce în ultima vreme s-a tot vorbit despre un presupus divorţ între ei. Vedeta a declarat că încă locuieşte alături de Sorin, însă nu a spus concret dacă s-a împăcat cu el.

11 mart. 2021, 18:19
Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Sorin nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat”
Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei

Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei. “Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.”, a spus Anda Adam.

Citeşte şi: Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO

Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei

Cântăreaţa a mărturisit că Sorin nu este deloc afectat de zvonurile care au tot apărut în presă, iar asta pentru că în momentul în care au intrat într-o relație, bărbatul și-a asumat faptul că formează un cuplu cu o vedetă.

El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Vedeta i-a trimis mesaje dure unei femei, pe care soţul artistei a încercat să o „agaţe”. Mai exact, este vorba despre o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram.

Artista şi soţul ei nu s-au mai afişat de o bună perioadă de timp şi niciunul dintre ei nu a oferit niciun răspuns vizavi la divorţ. Însă, se pare că Anda Adam îl urmărește ”din umbră” pe Sorin. Mai mult decât atât, artista le scrie fetelor cu care soțul său vorbeşte pe rețelele de socializare. (Vezi AICI mesajele)