Dosar penal după scandalul şi bătaia în care a fost implicată Anda Adam VIDEO

Artistă bătută la un hotel de lux de la munte. Este vorba despre cântăreața Anda Adam care a chemat imediat și polițiștii. Scandalul aa avut loc într-un hotel din Poiana Braşov.

25 dec. 2021, 10:21
Dosar penal după scandalul şi bătaia în care a fost implicată Anda Adam VIDEO

Dosar penal după scandalul în care a fost implicată Anda Adam. Cântăreaţa a plecat la munte, în Poiana Braşov, alături de partenerul său de viaţă, fiica ei şi câţiva prieteni pentru a petrece Crăciunul. La un moment dat, Anda Adam s-a luat la ceartă cu o altă femeie aflată în același hotel, iar lucrurile au degenerat ajungându-se chiar și la violență.

Anda Adam a reclarat că ar fi fost zgâriată pe faţă de cealaltă turistă şi a chemat Poliţia.

Citește și: Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. Artista a izbucnit în lacrimi: „Sper că cei de acasă mă vor înțelege!”

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a transmis IPJ Brașov, citat de spynews.ro.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu s-a ținut de cuvânt. Nu a lăsat-o pe Sofia, la tatăl ei, Victor Slav de Crăciun