Primele imagini cu Anda Adam după scandalul cu bătaie din vacanța de Crăciun. Vedeta și iubitul ei au anulat petrecerea de logodnă

Anda Adam a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu iubitul și fiica ei, după scandalul monstru care le-a stricat vacanța de Crăciun.

26 dec. 2021, 18:36

Anda Adam a avut parte de o situație extrem de neplăcută când a mers cu iubitul ei, în vacanță la munte, în Poiana Brașov. Vedeta a încercat în zadar să aplaneze conflictul care a izbucnit între prietenii ei și un alt grup de persoane.

Din păcate situația a degenerat, iar cântăreața a fost zgâriată pe față de una dintre persoanele „din grupul recalcitrant”.

Dosar penal după scandalul şi bătaia în care a fost implicată Anda Adam VIDEO

Până la acest moment Anda Adam nu a făcut declarații oficiale cu privire la această nefericită întâmplare.

Anda Adam a postat în schimb mai multe fotografii pe Instagram și se pare că artista a depășit momentul.

Vedeta se bucura de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi, inclusiv fiica și mama ei, care a venit din America.

Vedeta a fost cerută în căsătorie într-o manieă extravagantă în Cappadocia, după doar câteva luni după ce l-a cunoscut pe iubitul ei.

Îndrăgostiții chiar plănuiseră petrecerea de logodnă pentru data 4 decembrie, însă au anulat evenimentul cu două zile înainte.

Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

„A fost anulată cu două zile înainte, din cauza restricțiilor. Aveam vreo 70 de invitați, foarte mulți care veneau din Franța. Ne încadram ca și petrecere până în ora 21.00, dar numărul de persoane și faptul că ascultam muzică nu era permis”, a povestit Anda Adam la „Teo Show”. Cei doi încă nu au reprogramat petrecerea, așteaptă relaxarea restricțiilor. „Voiam să vină prieteni de-ai mei care îmi sunt și colegi: Theo Rose, Boier Bibescu… Ne-am gândit că, având în vedere că sunt restricțiile astea și nu ne putem desfășura pentru o petrecere mai intimă până când facem nunta, să mai așteptăm”, a mai spus cântăreața în emisiune, relatează Spynews.