Anda Adam se laudă cu o colecție impresionantă de pantofi: „Depășește 500 de perechi”. Cât o costă această pasiune pe vedetă

Invitată la emisunea prezentată de Denise Rifai, Anda Adam a răspuns celor 40 de întrebări și a recunoscut care sunt cele mai mari plăceri ale sale.

11 ian. 2023, 18:49
Anda Adam se laudă cu o colecție impresionantă de pantofi: „Depășește 500 de perechi”. Cât o costă această pasiune pe vedetă
Anda Adam are o colecție impresionantă de pantofi

Anda Adam a fost invitata ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri despre carieră și a împărtășit cele mai importante aspecte legate de viața ei personală.

Vedeta a mărturisit că primele sale apariții pe scenă nu au fost deloc ușoare, fiind nevoită să facă unele sacrificii pentru muzică.

„Întotdeauna, în toate conjuncturile în care am fost pusă a existat respect față de oamenii cu care am lucrat (…) Eu nu am făcut altceva decât să fiu foarte naturală, să știu exact ce vreau, să-mi doresc foarte tare să cânt, să-mi spun punctul de vedere atunci când a trebuit, să trântesc o ușă când era cazul. Cred că puterea și tăria mea de caracter au făcut din Anda Adam un artist pasionat de ceea ce iubește, fără compromisuri!”, a dezvăluit artista.

Citește și: Dan Negru, critici dure la adresa emisiunilor de la TV: „Sunt numite show-uri de umilință”

Anda Adam, colecție impresionantă de pantofi

Artista a reușit mereu să se reinventeze pentru a rămâne în atenția publicului și a atras mereu orivirile fanilor prin ținutele pe care le-a ales. Totuși, și investițiile sunt pe măsură.

„Cele mai mari obsesii ale mele sunt pentru mașini și pantofi. La colecția mea, care depășește peste 500 de perechi de pantofi, automat trebuie să ai și niște ținute corespunzătoare. Am investit foarte mulți bani în pantofi, poșete… (…) Banii castigati de mine, prin muzica mea, i-am reinvestit în branduri multe și în foarte multe lucruri de calitate, la modă. Pe lună, pentru pantofi cheltuiesc peste 10.000 Euro, uneori (…) oricum trebuie să îmi schimb casa pentru că nu mai am loc să-mi pun toate lucrurile și accesoriile pe care le am”, a adăugat Anda Adam.

Citește și: Mama copilului lui Cătălin Cazacu o face praf pe Ramona Olaru. „Au fost multe ca ea în anii ăştia!”

Vedeta este și mamă și i-a șocat cu declarațiile pe care le-a făcut despre fetița ei de șapte ani, Evelin.

„Fetiță mea îmi face zile fripte, da! Și o ador că mi face chestia asta, jur! Mi-am dorit copilul asta exact așa cum este el. Mi-am dorit un copil , care să-mi facă zile fripte, pentru că doar așa ai un copil. Pentru că este foarte wild și foarte natural, și vreau să o las așa, să nu o inhib”, a mărturisit aceasta.