Anda Adam vrea să devnină mamă pentru a doua oară. Câți ani are și cum arată acum Evelin, fiica vedetei

Anda Adam s-a recăsătorit înainte de Crăciun și a mărturisit că vrea să mai aibă încă un copil. Evelin, prima ei fetiță, are acum șapte ani.

05 ian. 2023, 11:27

Anda Adam este o mămică mândră. Micuța Evelin este celebră pe Instagram, acolo unde are mai mult de 18.000 de urmăritori. Fetița este pasionată de dans, muzică, modă și animale, urmând pașii mamei sale.

Evelin are numai șapte ani și este fiica Andei Adam cu primul ei soț, Sorin Andrei Nicolescu. Aceasta s-a născut pe data de 30 noiembrie 2015, de ziua de nume a tatălui ei.

Citește și: Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

„Suntem foarte fericiți că am devenit părinți. am plâns foarte tare de fericire și de bucurie. Am fost copleșită. Am plâns și am râs în același timp. Când doctorul a scos copilul, a zis ‘hai, cântăreața’ și am început să râd. Cred că fetița mea este obișnuită cu concertele, de Revelion foi pe scenă și nu cred că va avea nicio problemă să vină cu mine. 

Sunt foarte fericită că am născut în zi de sărbătoare. Mă bucur că e și ziua de nume a lui Andrei. Am avut ocazia să o nasc înrtr-o zi sfântă. Totodată, i-am făcut soțului meu cel mai frumos cadou. Fetița o să aibă doar numele Evelin”, a mărturist Anda Adam, după ce a devenit mamă pentru prima oară.

Anda Adam mai vrea un copil

Anda Adam este căsătorită acum cu Yosif Eudor Mohaci, un om de afaceri cu origini ardelenești, care a locuit mult timp timp în Franța și Elveția. Cei doi s-au cununcat anul trecut, pe 23 decembrie, într-un cadru restrâns.

Citește și: De pe pârtia de schi, direct la spital. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței cu familia

„Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi asta e cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumim că ne sunteți alături!”, a scris Anda Adamîn mediul online.

Cântăreața iubește foarte mult copiii și își dorește să îi ofere fiicei sale un frățior și o surioară.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat vedeta, pentru fanatik.ro.