Anda Adam confirmă relaţia cu bărbatul căsătorit? Gestul făcut pe reţelele de socializare

Anda Adam confirmă relaţia cu bărbatul căsătorit? Relaţia cântăreţei cu soţul ei este discutată de ceva timp, chiar dacă ei negau că ar avea probleme de cuplu. Speculaţiile sunt pe punctul de a se încheia, după imaginile în care artista stă în braţele altui bărbat.

06 iul. 2021, 14:08
Anda Adam confirmă relaţia cu bărbatul căsătorit? Gestul făcut pe reţelele de socializare
Gestul făcut de Anda Adam pe reţelele de socializare

Anda Adam confirmă relaţia cu bărbatul căsătorit? Anda Adam și Sorin Nicolescu dau semne că mai sunt căsătoriți doar în acte. Recent, cântăreaţa s-a afișat în brațele unui bărbat, despre care până acum se cunoaște că ar fi un om de afaceri cunoscut din Cluj, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi: Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Sorin nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat”

Anda Adam confirmă relaţia cu bărbatul căsătorit?

Artista a apărut în fotografie alături de afacerist în timp ce era îmbrățișată tandru și sărutată pe obraz. Cei doi s-ar fi aflat într-un lounge din Geneva, Elveția, însă ce a atras atenția este descrierea făcută de bărbat în dreptul fotografiei.

Bărbatul a scris „My❤️„. Imediat a venit și reacția Andei Adam, care a pus drept comentariu trei inimioare la fotografia în care apare alături de afacerist.

Mulți s-ar putea gândi că aceasta poate fi numită o oficializare a relației, însă artista nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Ce spunea Anda Adam despre relaţia cu Sorin

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.”, a spus Anda Adam.