Anda Adam este însărcinată? Ce spune anunţ a făcut artista: „Este un cadou minunat”

Anda Adam este însărcinată? Artista trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci, care a şi cerut-o de soţie recent, într-un loc de poveste şi anume Cappadocia. Cântăreaţa nu a stat pe gânduri şi i-a spus un mare "DA".

26 nov. 2021, 09:10
Anda Adam este însărcinată? Ce spune anunţ a făcut artista: „Este un cadou minunat”
Anda Adam este însărcinată?

Anda Adam este însărcinată? Vedeta are o perioadă extraordinară, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Este foarte fericită că a întâlnit un bărbat cu care poate să formeze o nouă familie.

O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!

Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă.

Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mărturisit Anda Adam.

Citeşte şi: Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. A primit inelul: „Este prea scump, îl ţin în seif”

Anda Adam este însărcinată?

Chiar dacă atât ea, cât şi afaceristul, au o fetiţă din relaţiile anterioare, Anda Adam a declarat îşi doreşte un copil cu iubitul ei.

„Fetiţele noastre se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta.

Pentru că nu va mai fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea. Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun.

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a mai declarat Anda Adam pentru Ciao.ro.