Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Povestea scandalului început în 2021

Anda Adam a primit ordin judecătoresc de a părăsi casa din Bragadiru, unde locuiește de ceva timp. Artista este forțată legal să părăsească domiciliul.

06 iul. 2022, 18:05
Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Povestea scandalului început în 2021
Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. „Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis, miercuri, avocatul Adrian Cuculis.

Anda Adam, amendată după ce și-a parcat BMW-ul în intersecție, pe trecerea de pietoni. Săptămâna trecută parcase la mall pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi

Povestea a început în anul 2021, când Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, pe motiv că dorește să cumpere locuința. Ulterior, cântăreața s-a ocupat de îmbunătățirea locuinței, investind bani în casă. Din declarațiile avocatului Cuculis, avocatul reclamantei, respectiv proprietara imobilului, Anda Adam nu ar fi onorat contractul semnat, lucru ce a dus la anularea actului. După artista a refuzat să părăsească locuința, simțindu-se neîndreptățită.

Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior, s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, preciza, în mai, avocatul Adrian Cuculis.